2013. február 10., vasárnap

Valentin-napi ajándékötletek


Ma már Magyarországon is mindenki tudja, hogy február 14-én ajándékkal illik kedveskedni szerelmének, mert Valentin-Napja, azaz a szerelmesek ünnepe van.

Alábbiakban összegyűjtöttünk néhány ajándék-ötletet Hölgyeknek, amelyekkel egész biztos, hogy sikert aratunk.

Guess. A divat, a trendek, és az egyediség megtestesítője. A Guess neve összeforrt az üvegkristályokkal díszített ékszerekkel. Charms, fülbevaló, gyűrű, kar- és nyaklánc, divatórák.




Morgan. Az elegáns, de fiatalos ékszerórák megtestesítője. A Morgan neve összeforrt cirkónia kövekkel díszített óratokokkal. Bőrszíjas, fémszíjas, plastic karóra.

Ice-Watch. A fiatalság, a könnyedség, és trend megtestesítője. Az Ice-Watch neve összeforrt a színekkel, és a szilikonnal. Chrono, Classic, Sili, Stone, David Guetta, Ice-Love karóra.


Cruciani. Egy Cruciani termék egyből kitűnik, mint „valami különböző, valami más, valami igazán jellegzetes”. Hordani egy Cruciani ékszert annyit tesz, mint értékelni a minőségi terméket és a mögötte rejlő szaktudást.


DYRBERG/KERN. Az elegáns design, a skandináv hagyományok és a globális trendek megtestesítője. A DYRBERG/KERN neve összeforrt a stílussal, az innovációval és a minőséggel.




SYAM SILVER a Valentin-Nap hivatalos támogatója!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése