2013. december 2., hétfő

Ajándék gyerekeknek - az első ékszertől, egészen a tinikig

Karácsony közeledtével egyre több gyerek, tinédzser kér a Jézuskától órát, ékszert. Ahogy cseperednek fel a gyerkőcök, úgy nő nekik is az igényük a divat iránt. De joggal felmerülhet bennünk a kérdés? Passzol egy kisgyerekhez a kiegészítő? Illik hozzá az ékszer vagy az óra?
Véleményünk szerint egy jól megválasztott kiegészítő, még a legkisebbeken sem lesz hivalkodó vagy feltűnő. Mai cikkünkben kiválasztottunk néhány olyan kiegészítőt és márkát, amivel biztosan meglephetjük a gyerekünket, unokánkat. 

Cruciani
A Cruciani karkötő jó választás akár a legkisebbeknek is. A kislányok divatosnak érzik magukat, akár anyukájukkal is összeöltözhetnek, miközben a karkötőjük nem hivalkodó, nem túl felnőttes. A színes, csomózott karkötők kényelmes viseletet biztosítanak, nem akadnak be semmibe, nem okoznak allergiát. 
Tökéletes első ékszer!

SYAM
A Syam Silver ékszer- és órawebáruház saját márkája. A SYAM ékszerek között több egyszerű, csillogó, pont fülbevaló is található. Ezek az ékszerek is jól illeszkednek a fiatal lányok (de inkább a tinédzserek) ruhatárába, hiszen feltűnőek, mégsem hivalkodóak. Egy-egy csillogó fülbevaló tökéletes kiegészítője lehet akár egy elegáns öltözéknek is. Az ékszerek Swarorovski kristályok felhasználásával készülnek. 

GUESS
A GUESS ékszereit a tinédzsereknek, a fiatal nőknek ajánljuk. A GUESS ékszerek egytől-egyig fiatalosak, feltűnőek, divatosak. Nagy minták és feliratok, szívek, színes-figurás charms-ok - kell ennél több a trendkövető lányoknak? A GUESS kiegészítői között is találunk érettebb, felnőttesebb darabokat, de ez ne rettentsen el senkit - bátran keresgéljünk az ifjú hölgyeknek. 
Őszintén, ennek a cuki nyakláncnak melyik lány tudna ellenállni?
Timex
Édes kis muffinos, lepkés, virágos órák a lányoknak és vagány kígyós óra a fiúknak. A Timex Kids kollekció a legfiatalabb óra viselő korosztálynak lett tervezve. A textil óraszíj valamint a könnyű műanyag óratok teszi viselését kényelmessé, akár a legnagyobb játék közepette is.

Ice-Watch
Az Ice-Watch Mini kollekció direkt a gyerekeknek lett tervezve. Az óra átmérője kisebb, mint a megszokott IW óráké, ezzel is igazodva a gyerkőcök csuklóméretéhez. Az órák színesek, feltűnőek, a számok szintén vidámak és jól láthatóak. 
Szuper óra azoknak, akik most tanulják csak az órát. 
Converse
A Converse órák szintén jó választásnak bizonyulnak a tinédzsereknek. A kedvelt és méltán népszerű cipőmárka órái is sportosak, lazák, kényelmesek. Az órák nem hivalkodóak, mégis divatos és praktikus kiegészítői a tinik ruhatárának.
Morgan
A Morgan órák a fiatal lányok, az ifjú hölgyek kedvencei. A Morgant a tinédzser lányoknak ajánljuk, azoknak, akik már szeretnek öltözködni, keresik és követik a divatot, szeretnek ragyogni. A Morgan órák között találunk felnőttesebb darabokat is, amelyeket inkább a 18+ korosztálynak javasolunk, de bátran nézelődhetnek a Morgan órák között, a tinédzser lánnyal, unokával rendelkezők is.

Bízunk benne, hogy a cikkünk segített a tökéletes karácsonyi ajándék megtalálásában. Egy szép ékszer vagy óra, egy szép doboz, egy hatalmas masni és a mosoly máris garantált a fa alatt. 

1 megjegyzés: