2013. június 23., vasárnap

Cruciani - új kollekciók érkeztek!

A Cruciani márkát Luca Caprai alapította 1992-ben, azzal a céllal, hogy ezúton közvetítse a saját maga és a családja által vallott értékeket – amelyek nem mások, mint az ELEGANCIA, BÜSZKESÉG, MINŐSÉG és a SZERETET.
A Cruciani megtestesít egy újszerű, friss életfilozófiát; kozmopolita hozzáállást, laza és kreatív eleganciát. Termékei egyszerre fiatalosak, alkalmiak és kifinomultak. Amellett, hogy kellemes viselni őket, magukban hordozzák az örök minőséget. A Cruciani nem szolgáltatja ki magát a divat szeszélyeinek, kizárólag az örök eleganciát tartja szem előtt. A ruházaton kívül a cég kiegészítőket - táskákat, kendőket - és karkötőket is gyár. Ezek közül jelenleg Magyarországon még csak a karkötők vásárolhatók meg. 
2013 nyarára a cég több különleges kollekcióval is előrukkolt. Mesefilm és képregényhősök, a bódító Fatima és a tengerpart világa vár Téged karkötő formában.
És, hogy mi a bizonyíték arra, hogy a Cruciani karkötők nemcsak szuper színesek, hanem divatosak is? Magyarország Szépségkirálynője, Rákosi Annamária is Cruciani karkötőt visel!

Mickey Mouse
Superman
Hand of Fatima
Star fish - tengeri csillag
Ugye milyen észvesztően színesek?


1 megjegyzés:

  1. már nem lehet személyes átvétellel rendelni? :( a webshopon napok óta nem működik.

    VálaszTörlés