2013. május 15., szerda

Bering - a hónap márkája

Bering – amikor a tiszta, hűvös, sarkvidéki szépség keveredik az egyszerű, dán eleganciával. Dán design, egy új korszak virrad! Ez a Bering hónapja!
Amikor a sarkköri táj szépsége inspirál minden  másodpercet...
2008-ban a dán kalandvágyó üzletember, René Kaerskoy közvetlenül a jéghideg  Északi-sark felett kiugrott ejtőernyőjével egy helikopterből. A földgolyó legészakibb pontján a biztonságos landolás pillanatában a dermesztő hideg, a táj rideg szépsége és a végtelen jégmező látványa hatotta át szívét. A sarkvidéken szerzett meghatározó élményeinek leírásával Dániába hazatérve üzleti partnereit is meg tudta nyerni. A szenvedélyes beszélgetések során lassan kialakultak egy új óramárka körvonalai: egy óramárkáé, amely végtelenül egyszerű, tiszta és lélegzetelállítóan szép, mint maga az Északi-sark. A Bering óra dizájnjának ötlete megszületett!
 
Amikor egy név a történelem felidézésére kötelez...
Mintegy 280 évvel ezelőtt egy dán tengerész, Vitus Bering nagy kalandra vállalkozott: 1728-ban az Északi-tenger egy ismeretlen iránya felé fordította vitorlását. Útja során átszelte azt a tengerszorost, amely később tettének elismeréseként az ő nevét kapta – ez a Bering szoros.
Vitus Bering volt az első európai, aki felfedezte Alaszkát, Alaszkát, ahol a négy időzóna találkozik.
Új ösvényeket kitaposni, ismeretlen területre merészkedni: ez az a kapocs, amely a dán Vitus Beringet és a szintén dán Rene Kaerskoy Bering óráját összeköti.
Így épül fel a Bering óramárka sikere is: a különösen kemény anyagok és az extra-lapos óradizájn tökéletes kombinációjából.



Ellenállás, könnyű viselet és csillogás… Hogyan lehetséges ez?
Amellett, hogy rendkívül karcálló, a hightech-kerámia nagyon könnyű, hőálló és anti-allergén. A szuper sima felület egyedülállóan finom érintést és kifejezetten kényelmes viseletet biztosít. Az kerámia óratokok gyártása igen nehéz és időigényes folyamat. Az 1600 fokra hevítés, majd a lehűtés során a kerámia olyan keménységre és ellenálló képességre tesz szert, mint maga a gyémánt.



Az ultra könnyű titánium nemcsak anti-allergén, szemet gyönyörködtető és impozáns, hanem valóban hihetetlenül könnyű is. Ez biztosítja a legnagyobb kényelmet – mintha semmit sem viselne a csuklóján. Eközben a nemesacél csillogása biztosítja az elegáns viseletet. A rozsdamentes acélból készült óraszíjak tökéletesen illeszkednek a csuklóra, a stílusos megjelenés zálogai.

Jelenleg igen széles skálán mozog a Bering célcsoportja: a tinédzserek, és a fiatalok nagy szeretettel fogadják a kerámia kollekció darabjait és a Max René által tervezett modelleket, ugyanakkor az érettebb korosztály körében igen nagy népszerűségnek örvendenek a bőrszíjjal, vagy a magas minőségű fémszálszövött óracsattal szerelt, a klasszikus sorozathoz tartozó titániumból készült órák. Nincs olyan Bering dizájn, amely bármely célcsoportnak „tiltott“ lenne, a modellek közül mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.




  

2 megjegyzés:

  1. Egy éve kaptam ajándékba egy Bering karórát. Valóban nagyon szép, az időt is pontosan mutatja. De kb. egy hónapja az acél karóraszíj elkezdett megbomlani, egy éles acélszál áll ki belőle, ami mindenbe beleakad, a ruhákat tönkre teszi. Ki akartam cseréltetni a szíjat, de ez nem lehetséges. Az üzletben azt a választ kaptam, hogy az órát a gyártóhoz kell visszaküldeni, mivel más szíjjal az óra nem kompatibilis. A procedúra legalább 2-3 hónap, de lehet akár fél év is, a szíjcsere ára 6-10 000 Ft, de ennél akár több is lehet. Még a 21 000 Ft is elhangzott. Szóval ezt is tudni kell, ha valaki e mellett a márka mellett dönt.

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem íróhoz. Nem érdemes ilyen órát venni, 75.000-Ft-os óra bepárásodott 3 nappal a vásárlás után!!!!!!!

    VálaszTörlés