2013. február 19., kedd

Ékszerek a legkülönfélébb anyagokból

Ékszert vásárolni nem egyszerű, főleg akkor, ha a legjobb barátnőnket, testvérünket vagy családtagjainkat szeretnék meglepni vele. Hiszen több fontos szempontot is figyelembe kell vennünk: Kinek vesszük? Milyen stílust képvisel az illető? Legyen egyedi és különleges! És persze nem mellékes az ára sem..

A fiatal divattervezők nagyon sokféle anyaggal dolgoznak együtt, ilyen például az üveg. Itt a színek összeolvasztásánál csodálatos szemet gyönyörködtető dolgok képződnek.
 
Panyi Zsuzsi

Sokan használják a finom bőrből készült dolgokat is. 
 
Oláh Anna
 
Szokatlan alapanyag a fa, aluminium vagy a kötött gyapjúfonal, amit sok tervező és készítő választ egyaránt, mivel könnyen lehet dolgozni ezen alapanyagokkal. 
 
Juhos Janka
Márkus Dóra


LOKALwear
Ferencz Vanda

Valamikor réges-régen, az általános iskolai technikaórán mindenki megtanult bojtbabát készíteni. Hihetetlen, hogy ez a végtelenül egyszerű technika ennyire ellenállhatatlan - főleg nagy tömegben alkalmazva. Egy magyar ékszerkészítő megmutatja a bojt különleges oldalát, gyönyörű ékszereket készít belőlük. És nemcsak ezekből, hanem gyöngyökből, textilekből, selyemvirágokból is esküvőre, alkalmakra, hétköznapokra egyaránt.
 
Hajgató Sára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése