2013. április 17., szerda

Milyen ékszer illik hozzád?


Ahhoz, hogy egész biztosan meg tudjuk mondani, hogy milyen fülbevaló a telitalálat számodra először tisztáznunk kell az alapokat. Ezek pedig nem mások, mint a meghatározó színeid (bőr, haj, szem), az öltözködési stílusod és nem utolsó sorban a fejformád.



Ovális arc
Ha hosszúkás arcod van, szerencsés, ha optikailag kicsit összenyomod, amelyhez egy kicsi, kerek fülbevaló tökéletes választás.(DYRBERG/KERN)


Háromszög arc
A háromszögletes fejformát remekül tudod lágyítani egy lefelé szélesedő formájú fülbevalóval.(DYRBERG/KERN, Dolce & Gabbana)


Szív formájú arc
Ehhez az arcformához a kerek és a szögletes fülbevalók is egyaránt jól mutatnak. Egy dologra azonban vigyázz! Ne viselj lefelé szűkülő modelleket.(DYRBERG/KERN, Guess)


Kerek arc
Amennyiben arcod kerekded formájú, úgy egy hosszúkás, vékony fülbevalóval remekül tudod ellensúlyozni arcod kerekségét. A karika fülbevaló számodra semmiképpen nem jó választás.(DYRBERG/KERN, Guess, Coeur de Lion)


Szögletes arc
Szögletes fejformához alapszabály: ne viselj túl hosszú fülbevalókat! Inkább olyan darabokat részesíts előnyben, amelyek nem érnek le az állkapocs csontodig. (DYRBERG/KERN, Coeur de Lion)

Hosszúkás arc
Ha hosszúkás arcod van, nem kérdés, a rövid, kerekded fülbevalók állnak Neked a legjobban.(DYRBERG/KERN, Coeur de Lion, Guess)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése