2014. november 16., vasárnap

Mesebeli erdő, varázslatos ékszerek

A divattervezőket idén a mesebeli erdő varázsa ihlette meg. A szezon káprázatos darabjai telis-tele vannak állatfigurákkal, állatmintákkal, fanyomatokkal és szexi bőr anyagokkal. Az ékszertervezők is e bájos trend jegyében alkottak, egy csipetnyi mágiával tették még izgalmasabbá a 2014/2015 tél legtrendibb ékszereit!
A legjobb tervezők (Dolce and Gabbana, Valentino , Ostwald Helgason) idén nem spóroltak a mágiával és a varázslattal, ugyanis fantasztikus kreációjukban egytől-egyig megjelenítették a mesebeli erdőt, ahol csak a képzelet szabhat határt! Szebbnél-szebb színek és pompázatos díszek jellemzik a trendet. Bőr ruhák, gyönyörű erdőt ábrázoló printek, hímzett madarak és levelek, vicces állatfigurák kápráztatnak el minket.

A tél mágikus varázsára megfagynak a levelek, apró kristályok jelennek meg rajtuk, hogy az erdő tündérei gyönyörű ékszerekben pompázhassanak. 
Fülbevaló és Gyűrű (APM)
Ha te is szeretnéd követni a trendet, szerez be egy állat figurás vagy egy gyönyörű erdőt ábrázoló nyomott mintás felsőt és egy szexi bőrnadrágot! Ha a munkahelyed megköveteli a visszafogott stílust, ne ijedj meg, hiszen a tervezők rád is gondoltak! A finom, testhez álló, printelt ruhák, amelyeken varázslatos erdők és tündéri állatfigurák jelennek meg, idén az irodai sikk legszebb darabjai között foglalnak helyett! 

Az ősz megfáradt pillangói kecsesen a tó tündéreinek karjára szálnak és varázslatukra finom ékszerekké változnak.
Karkötő (Unique), Karóra (Morgan)
Az ékszer trend is hűen tükrözi az erdő mágiáját gyönyörű állatfigurák (bagoly, madár, szarvas, pillangó), különleges arany, réz és ezüst színű fák és falevelek képében. Vibráló mély színek és csillogás jellemzi őket. Gyakran a lehulló levelek színeit találod meg az ékszereken, természetes anyagokkal (pl. bőr) vegyítve. A komoly és elegánstól egészen a vicces darabokig mindent megtalálhatsz! Válaszd ki a hozzád illőt és lépj be te is a varázslatos erdő birodalmába!

A természet kincseit, az erdő nagy bölcse, a bagoly tollait csillogó ékszerekké változtatta, hogy Te is pompázhass bennük!
Fülbevaló (APM), Karóra (Guess)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése