2015. április 8., szerda

Szabadidődben is lehetsz stílusos

Nyílnak a virágok, téli álmából ébredezik a természet, az idő egyre melegebb. Itt a tavasz! Végre eljött az idő, hogy újra hódolhassunk a természet nyújtotta kikapcsolódásoknak. Hát kalandra fel: vitorlázzunk, teniszezzünk vagy egyszerűen csak sétáljunk egy jó nagyot szeretett kutyusunkkal a szabadban, és közben legyünk stílusosak - a Syam Silver segít Neked! 

Az életben sok olyan helyzet van, amikor úgy gondoljuk, nincs szükségünk rá, hogy ékszereinkkel tökéletesebbé tegyük megjelenésünket. Ilyen például a vitorlázás, a futás, a teniszezés vagy egyszerűen csak egy kellemes délutáni kutyasétáltatás. De miért is ne lehetnénk ilyenkor is lenyűgözőek? Miért kellene engednünk a konvencióknak? Miért ne mutathatnák meg a világnak ilyenkor is, milyenek vagyunk valójában? Hiszen tudjuk jól, a stílusunk, amit a világnak mutatunk, mi magunk vagyunk!
Néhány általános dologra azért nem árt odafigyelnünk, ha sportoláshoz választunk ékszert vagy akár órát.
  • Az ezüst a levegőben található kénhidrogén hatására egy idő múlva megfeketedik, mert ezüst-szulfid képződik a felületén. Ezért nagyon fontos ezüst ékszereink megfelelő módon történő tárolása, viselése és tisztítása. Fontos tudni, hogy ezüst ékszereinket nem szabad szaunában, strandon és termálvízben hordani, mert visszafordíthatatlan elszíneződések keletkezhetnek rajtuk.

  • Az arany ugyan nem oxidálódik, de piszkos és foltos lehet, és viszonylag könnyen karcolódik. A krémek, púder, szappan, sőt még a bőr természetes zsírtartalma is megragadhat az ékszer felületén, ragyogását akadályozhatja, akárcsak a karcok.

  • A hétköznapi használatra szánt karórák, különböző szintű víz elleni védelemmel vannak ellátva, a minimálistól egészen a magas fokú védettségig terjed a skála. Ezek az órák Water Resistant (WR) jelöléssel rendelkeznek, ami mellett esetlegesen további kiegészítő jelek láthatók (pl.: 50M, 5BAR, stb.). Ezek a védelmi rendszerek alkalmi jellegű, hobbi szinten végzett tevékenységek során nyújtanak védelmet a víz ellen.

  • A hétköznapi használatra szánt órákat nem arra tervezik, hogy alkalmanként órákat töltsünk velük a vízben. Ha hajlamosak vagyunk arra, hogy egy tengerparti nyaralás során reggel bemegyünk a vízbe, és estig ki sem jövünk onnan, akkor jobban tesszük, ha előtte levesszük az óránkat. Ilyen esetekre már célszerű Diver's minősítésű órát választani. 

  • A termálvíz illetve gyógyvíz szabály az órák esetében is helytálló.  Azaz ilyen környezetben kerüljük az óra viselését, hiszen a vízben található kémiai elemek, ásványi anyagokat nem csak óránk tömítését károsíthatják, de a tokon vagy csaton is elszíneződést okozhatnak, illetve oxidációs folyamatokat indíthatnak be.

Vitorlázás
Semmi sem üdítőbb, mint élvezni a természet erejét és hódolni a vitorlázás örömeinek. Lehetünk akár bikiniben akár egy szexi fehér sortban és széldzsekiben a Nautica karórái mindig hasznos és csinos kiegészítőink lesznek a fedélzeten! A Nautica karórái kifejezetten a vitorlázás szerelmeseinek szólnak, alkotóikat a tenger inspirálta. Az amerikai márka neve összeforrt a hajózással. Minden darabot gondos odafigyeléssel készítenek, amelyet a legfrissebb technikai újdonságokkal ötvöznek. A Nautica nemcsak egy szép karóra! A márka minden órája vízálló, az órák tokozása nikkelmentes nemesacélból készül, amely ellenáll az édes- és sósvíznek egyaránt. Hát lehet ellenállni neki?
Fehér bikini, barna bőr, egy vízálló szempillaspirál és a Nautica orchidea színű karórája! 

Futás, kutyasétáltatás
A meleg időnek hála most már a parkban is futhatunk, kedvenc, divatos edző ruhánkban és edzés közben nem csak izmainkat tornáztathatjuk, de egyre tökéletesedő alakunkkal akár hódíthatunk is! Ha ennél kicsit visszafogottabbak vagyunk, hát vigyük el kedvencünket egy kiadós sétára a közeli parkba vagy erdőbe. Tornacipő, farmer, póló. Mindkét testmozgáshoz tökéletes összeállítás, amelynek kitűnő kiegészítője az Ice-Watch! Fiatalos, trendi és könnyed. Élénk és izgalmas színeivel bármilyen unalmasnak tűnő outfitet képes feldobni. Az Ice-Watch órái szilikon kaucsukból készülnek és vízállóak, az  óra üvege edzett kristályüveg, amely kevésbé karcolódik. Stopperével könnyedén mérhetjük a teljesítményünket. Az Ice-Watch karórák nagyon könnyűek, így sosem fognak zavarni sportolás közben. Még az úszómedencébe is magunkkal vihetjük, hiszen fokozottan vízállóak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése