2014. december 7., vasárnap

Felejthetetlen páros: sapka és fülbevaló

Az idő egyre hidegebb és eljött a sapka viselés ideje. Bar nyakig beburkolózunk, mégis lehetünk stílusosak! Elég egy trendi sapka vagy kalap és egy ahhoz tökéletesen passzoló fülbevaló!
A szezon telis-tele vannak szebbnél-szebb kalapokkal és sapkákkal, szinte választani sem tudunk közülük. Találd meg a hozzád illőt és párosítsd mesésen szép fülbevalókkal! Pomponos és svájci sapka, elegáns és vagány kalap mind a téli trend varázslatos darabjai, a fülbevalók pedig remekül kiegészítik őket! Csupán néhány apró dologra kell odafigyelned… 

...ha rajongasz a téli szezon nagy slágerének számító nagyobb a karimájú kalapokért,  akkor egy szabályt nem árt megjegyezned: minél szélesebb a karimája, annál inkább az apróbb fülbevalók visszafogottságát kell keresned, így elkerülheted a karácsonyfa jelleget !
Fülbevaló (Coeur de Lion)  
…ha a szereted a visszafogott, nőies, kisebb karimájú kalapokat, akkor leginkább az elegáns fülbevalókat keresd. Az egészen aprótól a nyakvonal kezdetéig lelógó ékszerek mutatnak a legjobban vele. Ha hosszúkásabb az arcod, célszerű kisebb darabokat viselned, ha viszont inkább kerekdedebb, a hosszabb, keskeny típusúak fognak jobban állni.
Fülbevaló (APM)
… ha leginkább a svájci sapkák tetszenek, a finom, visszafogott, apró fülbevalókkal érheted el a legjobb összhangot!
Fülbevaló (Guess)
…ha inkább a hagyományos sapkák, mellett teszed le a voksodat, egészen könnyű dolgod van! Szinte minden típusú fülbevalóval jól állnak, egyedül arra kell figyelned, hogy ez a típusú sapka forma általában nyújtja az arcot, így ha amúgy is nagyon hosszúkás az arcod, válassz hozzá kisebb vagy nagyobb, de mindenképpen szélesebb jellegű ékszert!
Fülbevaló (Guess)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése