2014. november 9., vasárnap

Basic ékszerek

Ahogy a ruhaneműk esetében is vannak alapdarabok, úgy az ékszerek körében is vannak olyanok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő ékszeres ládikájából sem! Minden helyzetben tökéletes kiegészítők, ráadásul van egy őrületesen jó tulajdonságuk: egy jól kiválasztott darab egy életen át elkísér!

Az a bizonyos kis fülbevaló
Ahogy minden nő álma megtalálni azt a bizonyos tökéletes kis fekete ruhát, ugyanilyen kötelező darab a kis fülbevaló is! Szinte mindenhez megy, minden alkalomra felveheted és olyan nincs, hogy egyszerűen csak kimenne a divatból! Ha meg szeretnéd találni az igazit, ne sajnáld rá a pénzt, mert egy életen át hű társad lesz! Célszerű fehér arany vagy ezüst fülbevalót választani, mert az szinte mindenhez megy!
Fülbevaló (Dyrberg Kern)
A tökéletes kis fülbevalót bármikor, bárhova felveheted! 

Az örök nyaklánc
Sok barátnőmtől hallottam már, hogy idegesíti a karkötő vagy a gyűrű. De azt még soha senkitől, hogy zavarta volna a nyaklánc. Egy jól megválasztott rövid szárú darab a dekoltázsra tereli a figyelmet! Célszerű finomabb darabokat választani, mert az elegáns stílus örök!
Nyaklánc (Guess)
Egy finom, elegáns, rövid szárú nyaklánc blúzokkal, V kivágású felsőkkel mutat a legjobban!

A tökéletes óra 
A tökéletes óra kiválasztásánál célszerű minőségi darabokat választani! Egy karóra igazán komoly darab, tehát ha szeretnél munkát váltani vagy még nincsen állásod, az állásinterjúkra olyan outfitet válassz, amelyhez remekül illik egy ilyen kiegészítő! Az óra a pontosságot és a precizitást jelképezi, így vásárlásnál célszerű olyat választani, amely komoly és elegáns, mégis van benne valami, ami illik a stílusodhoz. 
Karóra (Guess)
Egy fém szíjú karóra tökéletes választás! Az arany és ezüst színek ötvözésének hála pedig nincs olyan ruhadarab, amihez ne passzolna!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése