2014. december 21., vasárnap

Angyali ékszerek

A karácsony nem lehet tökéletes angyalok nélkül! Idén légy Te az angyalka és lepd meg szeretteidet mennyei ékszerekkel! Nem kell hozzá más, mint egy édes fehér outfit és egy cseppnyi kristályos ragyogás!

Már csak pár nap és itt a karácsony! Az igazi téli tájban pedig úgy tűnik, idén karácsonykor sem gyönyörködhetünk. De legyünk kreatívak és hozzuk be a meleg szobába a hó fehér tisztaságát angyali outfittekkel és isteni ékszerekkel!
Bár a fehér sokak számára tipikus nyári szín, amely csak a napsütötte bőrön áll jól és télen elképzelhetetlen a latyakban és a sárban talpig fehérben rohangászni az utcán. Nos, igaz, ami igaz, ne próbáld ki esős időben! Az is tény, hogy egy kicsit madame outfit, ugyanis nem igazán a tömegközlekedésre tervezték! De gyönyörű, különleges  és ilyen gyönyörű meleg téli időben, mint amilyen manapság van, bátran kipróbálhatod! Karácsonykor pedig egyenesen kötelező!
Egy élénkebb sminkkel elkerülheted, hogy túl sápadtnak tűnj, egy teljesen fehér outfitez. Egy csipetnyi arannyal pedig még angyalibbá teheted megjelenésed!

Karkötő (Unique)
A fehér tisztaságát kombinálhatod egy csipetnyi fémes csillogással, így még ünnepiesebbé varázsolhatod megjelenésedet. Bátran ötvözheted arany és ezüst színeket, csak egy dologra figyelj: az ékszerek stílusa és mintázata hasonló legyen!

Fülbevaló (Coeur de Lion)
Ha tartasz a tiszta fehér színektől a téli időben, bátran variálhatod más színekkel (mint például a szürke, piros, arany, ezüst, fekete), így is megmarad az ünnepi hatás! 

Gyűrű (Dyrberg Kern)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése