2014. október 5., vasárnap

Így ékszerezd fel az ősz ikonikus darabjait!

Az idei őszi trend tele van meseszép darabokkal, de vajon milyen kiegészítők illenek a legjobban hozzájuk, melyek teszik, különlegessé, extravagánssá vagy épp bohémmá? Most megtudhatod, ha a SYAM SILVER-rel tartasz!

Maxi pulóver
A maxi pulóver a szezon egyik legizgalmasabb darabja. Hordhatod ezerféle módon, elegánsan egy szoknyával, de lazán egy slim farmerral is éppen olyan különlegessé tudod varázsolni outfitedet. Ugyanilyen könnyedén párosíthatsz hozzá kiegészítőket is. Hangsúlyossá teheted finom, apró, fülbevalóval vagy gyűrűvel, de követheted akár a „nagyot-naggyal” alapelvet is, ugyanis a statement darabok vadítóan jól mutatnak a maxi pulóverekkel, legjobban a statement nyakláncok és karórák passzolnak hozzájuk. Sőt, az idei ékszertrend tovább megy, ugyanis egyszerre két mutatós nyakláncot is viselhetsz, csupán arra figyelj oda, hogy úgy tűnjön, mintha egy darab lenne a kettő!

Figyeld meg a pulcsid mintáját, és válassz olyan ékszereket, amelyekben hasonló motívumok vannak!
Karkötő (Guess) 


Ceruza szoknya
A ceruza szoknya egy tipikus ultranőies ruhadarab, amelyet viselhetsz egy maxi pulóverrel, nőies blúzzal vagy akár egy bohém felsővel is. Érdemes megvizsgálni a szoknya anyagát, mert az alapján lehet behatárolni a mozgásteret. Ha bőrből készült, bátran elmehetsz a bohém irányvonalba, akár egy baglyos hosszú nyaklánccal, de darkosra is veheted a figurát egy finomabb kiadású bőr vagy szegecses karkötővel. Ha valamilyen szövet, netán tweed az alapja, a kecses, nőies ékszerektől kezdve egészen a vintage darabokig bármit választhatsz. A jó hír, hogy a statement típusú kiegészítők mindkét verzióhoz mennek, csak egy a lényeg: színben passzoljanak.
Valami izgalmasra vágysz? Keverd a ceruza szoknya nőies varázsát férfias jellegű ékszerekkel!
Nyaklánc (Dolce and Gabban)


Gyapjú kabát
Egy jól szabott gyapjúkabát az őszi-téli trendben a gardróbod ékköve lehet! Az idei év közkedvelt darabjaihoz, a hosszú V nyakú kabátokhoz legfőképpen a statement típusú ékszerek illenek, de a jó kislányos imidzsedet erősítheted egy-egy ultranőies darabbal is. A kevésbé hűvösebb napokon egy hangsúlyos nyaklánccal emelheted ki a kabát nyakvonalvezetését.
Ne félj a színektől! Válassz élénk színű gyapjú kabátot és egy merész nyakláncot!
Nyaklánc (Coeur de Lion)


Sportmez 
A focisták sportmezét idéző felsők igazán vagányak és szexik. Ha valamilyen férfias jegyű ruhanemű van rajtad, azt célszerű nőies ruhadarabokkal vegyíteni. Ez viszont már kevésbé mondható el az ékszerekről, hiszen célszerű ilyenkor a férfias jellegre ráerősíteni egy karóra vagy egy hosszú nyaklánc segítségével. Még néhány ékszertervezőt is megihletet a focisták sportmeze és terveztek néhány fantasztikus lógó nyakláncot, a kedvenc számukkal ellátva.
A focisták mezét bátran kombinálhatod nőies ruhadarabokkal, de arra vigyázz, hogy az ékszerek kissé férfiasak legyenek!
Karóra (Guess) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése