2014. január 21., kedd

2014 divattrendjei

Borús, szürke januári napok. A karácsonyi időszaknak már réges-régen vége, a tavasz még messze... Eljött az idő, amikor megvizsgáljuk 2014 divattrendjeit - hiszen, ennyi kikapcsolódás mindenkinek jár. :)

A szürke, nem szürke!
Sokak szerint a szürke unalmas és átlagos, pedig rengeteg lehetőség rejlik benne és ezt a 2014-es év is bebizonyítja. Kombináljuk a szürke árnyalatit és legyünk divatosak idén is!
Ékszerajánló:Misaki, Unique

Sportolók előnyben!
A sportos stílust kedvelők is örülhetnek a 2014-es évnek, hiszen a divatos és kényelmes sportcipők, a lezser ruhadarabok, sőt akár a kacér teniszező szoknyák is trendik lesznek idén. Fő a kényelem... És a divat!
Ékszerajánló: TW Steel, Ice-Watch

Színre-szín, mintára-minta!
Már vége annak az időszaknak, amikor egy mintás ruhadarabot csak egyszínűvel kombinálhatunk. 2014-ben viseljünk bátran eltérő mintájú és színű ruhákat. Minél feltűnőbb, minél bohókásabb, annál jobb!
Ékszerajánló: Coeur de Lion, SYAM
Tengerre kapitány!
A tengerész viselet évek óta nem megy ki a divatból. Viseljünk csíkosat, sötétkéket-fehérrel, egyszerű szabású ruhákat és biztosak lehetünk benne, hogy a divat vitorláján suhanunk álmaink kapitánya karjaiba.
Ékszerajánló: Nautica, Ice-Watch
Bohókás vintage!
A vintage stílus évek óta töretlenül hódít a divatban és a lakáskultúrában egyaránt. 2014-ben egy új szintre emelkedik ez a stílus, hiszen még bohókásabbá, még könnyedebbé válik. 
Ékszerajánló: DYRBERG/KERN, Guess

Ugye, hogy nem is olyan rossz szürke ez a nap? Reméljük, hogy a mai cikkünk színt és stílus varázsolt ebbe a csúnya januári időbe. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése