2014. január 17., péntek

2014 férfi trendjei

Utolsó cikkünkhöz érkeztünk a 2014-es divattrendeket bemutató sorozatunkban. Miután bemutattuk Nektek az év színét, 2014 női trendjeit, 2014 ékszertrendjeit már csak egyetlen téma maradt, amit nem vizsgáltunk meg és ez nem más, mint a 2014-es férfi divattrendek. 
A kifutón bemutatott férfi ruhák korántsem hétköznapiak vagy mindennapiak, de bármennyire is ellenkezünk bizony ezek 2014 trendjei. 
Legyetek nyitottak - szükség lesz rá!

A modern Hawaii ing
Emlékeztek néhány éve a Hawaii ingek mindent elsöprő sikerére? Ezek az ingek egy egészen különös formában térnek vissza 2014-ben a férfi divatba. Hímzett ingek, csillogás, akár egy Cowgirl ruhatárába is beleillenének... 
Bomber dzseki
Biztosan Nektek is ismerősök a bomber dzsekik, hiszen ezek a dzsekik már-már klasszikus darabnak számítanak. 2014-ben is divatosak lesznek, csak a megszokott sötétkék, szürke színek helyett idén a neon színek tarolnak majd.
Mintára fel!
Szereted a mintás felsőket vagy ingeket? Lapul egy-két feltűnő nyakkendő a ruhásszekrényedben? Akkor a mintás zakó lesz az új kedvenced! Vagy mégsem? 
Másképpen kötött
Imádod a kötött ruhadarabokat, de már unalmasnak tartod őket? Túl kommersz? Akkor ez lesz a Te divatirányzatod... Lazán, átlátszóra kötött felsők. Figyelem! Egy ilyen felső alá inget, pólót felvenni szigorúan tilos a csupasz mellkas viszont melegen ajánlott!
Hosszú forró nyár
Egyre melegebbek a nyarak, nyakunkon a globális felmelegedés, szegény férfiaknak mégis hosszú nadrágban kell senyvedni még a 40 fokban is. Azaz, csak kellett! Ez a rövidnadrágos öltöny akár megoldás lehet a hosszú, forró nyári napokra is.
Cikkünk lehet polgárpukkasztóbb lett, mint szokott, de ne feledjétek, hogy nem mi találtuk ki a 2014-es férfi divattrendeket, mi csak megmutattuk őket! 

Forrás: http://www.askmen.com/fashion/galleries/2014-men-s-fashion-trends-8.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése