2013. december 8., vasárnap

Karácsonyi outfitek a legjobb karácsonyi filmekből

Sokszor ajánlottunk már Nektek filmeket és filmbéli ékszereket, outfiteket, így karácsonykor sem teszünk másképp. Kedvenc listánk ismét szubjektív, kerültük a Télapós filmeket, inkább a szerelmet helyeztük előtérbe. 
Csapjunk is bele!

5, Szilveszter éjjel
Nem szigorúan karácsonyi, de mindenképpen ünnepi film. Rengeteg szerelmes várja izgatottan az éjféli csókot, mások életre szóló fogadalmakat tesznek a varázslatos estén - megint mások pedig úgy döntenek, esélyt adnak valakinek. A szív legfontosabb ügyei több, egymással párhuzamosan futó, egymást átszövő történetben bomlanak ki. A helyszín New York, a lélegzetelállító város a maga pezsgésével, ragyogásával.
Híres színészek, kedves élettörténetek és romantika minden mennyiségben, jó zenékkel fűszerezve. Kell ennél több egy romantikus téli estére?
Ruhák közül, mi a divatikon Sarah Jessica Parker éjféli "hamupipőke" ruháját emeljük ki. SJP egy kamaszlányát egyedül nevelő anyukát játszik, aki a hétköznapokban eklektikusan (hogyan finoman fogalmazzunk...) öltözködik és rusnya cipőket hord. Szilveszter éjjele és a Nagy Ő, azonban még ezen is képes változtatni... SJP ruhájához mi egy Majorica gyöngy karkötőt tudunk elképzelni.
4, Négy karácsony
Kate (Reese Witherspoon) és Brad (Vince Vaughn) módszeresen kerülik a karácsonyi ünnepségeket, és a legelképesztőbb sztorikkal etetik a családot, csakhogy ne kelljen részt venniük a családi összejöveteleken. Egy élő közvetítés a repülőtérről azonban mindent megváltoztat. A szerelmes pár lebukik, így elkerülhetetlen, hogy végiglátogassák a szüleiket. Természetesen mindkét oldalon a szülők elváltak, azaz 4 különböző otthonban, családban és kalamajkában is megünnepelhetik a szeretet ünnepét. Igaz az egymás iránt érzett szerelmük meg-meg inog... De egy karácsonyi filmnek csakis happy end lehet a vége. 
Reese Witherspoon is tudja (akárcsak minden nő), hogy egy kis fekete ruha még karácsonykor is jól mutat. Fényesen csillogó kiegészítőkkel pedig egyenesen ünnepi. Reese stílusában mi egy Mark Maddox órát javasolunk Nektek. 
3, Bridget Jones naplója
Bridget Jones (Renée Zellweger) egy megrögzött szingli. Keresi a szerelmet, de az valahogy nem akar rátalálni. Óriás bugyit hord, keresi a különbséget a Vénusz és a Mars bolygó lakói között, folyamatosan fogyókúrázik és elképesztő módon flörtöl a főnökével... Aki nemcsak öntelt, de felfuvalkodott is és ha ez nem lenne elég, még barátnője is. Ám feltűnik a színen egy potenciális herceg is, aki "úgy szereti Bridget-et, ahogy van", ám hercegünk kicsit tejbetök. Vajon mi kerekedhet ki ebből a zűrzavarból? Egy fantasztikus romantikus vígjáték, amiben minden nő egy kicsit magára ismer. Szuper zenék a Bridget Jones-ban is felcsendülnek, nemcsak nézni, hanem fülelni is érdemes.
De vajon kinek az outfitjét választottuk? Nem másét, mint Mark Darcy-ét (Colin Firth), aki egy rénszarvasos pulcsiban tetszeleg (a film végén egy hóemberes pulcsi is előkerül). De ki bánja ezt a figurás pulcsit, ha ilyen jó pasi feszít benne? Ha Te is rajongsz a figurás, mesés ruhákért, kiegészítőkért, akkor a Cruciani a Te márkád.
2, Holiday
Két fiatal nő, két összetört szív. Iris (Kate Winslet) reménytelenül szerelmes a kollégájába, akivel viszonyt folytat. Nem elég, hogy szerelme egyoldalú és a férfi minden pillanatban ki is használja ezt, a bálvány a karácsonyi bulin még az eljegyzését is bejelenti. Eközben a munkamániás Amanda (Cameron Diaz) rájön, hogy a barátja megcsalja, ezért kiadja az útját. A két összetört szívű lány a világhálón akad egymásra. Miután kölcsönösen elsírják (bár Amanda képtelen sírni...) bánatukat, elhatározzák, hogy kipihenik megpróbáltatásaikat. Mivel az egyik Londonban, a másik pedig Los Angelesben él, kitalálják, hogy otthont cserélnek. A pasi mentes, magukba forduló ünnepi szabadság (holiday) azonban nem úgy sül el, ahogy azt várták. Érzelmek, könnyek, nevetés, megértés, szuper színészek és szerelem és szerelem és szerelem. 
Munkamániás főhősnőnk Cameron Diaz a film során szinte végig fehéret visel. Fehér pulcsi, fehér kabát, fehér sál-sapka. Egy igazi téli szépségnek a kiegészítői is fehérek! Mint ezt a hűvösen elegáns Bering órát nagyon el tudjuk képzelni Cameron csuklóján... 
1, Igazából szerelem
Igazából karácsonyi film! 
A történet mozgatórugója a szerelem, legyen az első látásra, vagy éppen beteljesületlen, rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt, az anya nélkül maradt iskolásfiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem. Londoni életek és szerelmek találkoznak össze és bontakoznak ki. A film legnagyobb tanulsága, hogy karácsonykor mindig igazat kell mondani és karácsonykor bármi, de tényleg bármi megtörténhet. A hihetetlen jó zenéket megint meg kell, hogy említsük, akárcsak a szuper színészeket és színészi alakításokat. Karácsonykor KÖTELEZŐ megnézni, mindegy, hogy hányszor láttad már...
Outfit szempontjából, mi a káromkodó, ám nagyon szende Natelie-t (Martine McCutcheon) mutatjuk most be Nektek. Nemcsak azért, mert irigykedünk rá, amiért megcsókolhatta Hugh Grant-et, hanem azért is, mert a film egyik legikonikusabb jelenetében ő szerepel. Martine a karácsony színét (piros) vette magára a film több jelenetében is, amit jól is tett, mert sötét hajához és szeméhez nagyon passzol. Ha Te is pirosban ragyogsz az ünnepeken, a Coeur de Lion ékszerei biztosan jó társaid lesznek ebben.

Reméljük élveztétek a mini filmes listánkat. Örüljetek az ünnepeknek, élvezzétek a karácsonyt és kerüljetek igazán szerelmes hangulatba ezekkel a szuper filmekkel!
TV nézésre fel! 

Forrás: port.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése