2013. november 24., vasárnap

Ünnepi színkombinációk

Az ünnepek közeledtével egyre többet hallunk az ünnepi divatról, az idei év karácsonyi színeiről. Azonban, ha figyelmesebben elolvassuk ezeket a cikkeket, könnyen rájöhetünk, hogy ezek a színek nem a ruhákra és/vagy kiegészítőkre vonatkoznak, hanem a karácsonyfára és a lakásdekorációkra. 
Arany, piros, ezüst, lila, fekete-fehér, naturális, muffinokkal díszített, klasszikus, trendkövető - de ez mind-mind a fenyőfára vonatkozik. Mi a helyzet akkor, ha nem a fádat, hanem magadat akkor feldíszíteni az ünnepekre? 
Mi segítünk! Blog cikkünkben 3 divatos, de mindenek előtt karácsony ihlette színkombinációt mutatunk Nektek. Lássuk!

1, Arany-zöld
Karácsony egyik alapszíne a zöld, nem véletlenül hiszen a fenyő is zöld. Hasonlóan klasszikus karácsonyi szín az arany. Az arany ragyogása és a zöld játékossága ünnepi megjelenést fog kölcsönözni Neked is. Egy jól megválasztott nyaklánc és egy csinos óra a legegyszerűbb ruhát is feldobja. Elsősorban a 30+-os korosztálynak javasoljuk ezt a kombinációt. 
Dyrberg/Kern
Michael Kors
2, Ezüst-piros
Amennyire karácsonyi alapszín a zöld, legalább ugyanannyira alapszín a piros is. A szeretet színe, a szerelem színe. A szín, ami melegséget sugároz. A meleg piros, jól mutat a kicsit hűvösebb ezüsttel is. A piros-ezüst kombináció kevésbé klasszikus, mint a korábban bemutatott arany-zöld, így elsősorban a fiatalabb korosztálynak ajánljuk. Piros körmökkel és akár egy "kis-fekete" ruhával családi karácsonyon, céges bulin, de a pároddal kettesben is tökéletes viselet. 

Moni's

Certina
3, Arany-fehér
Az arany klasszikussága és fenségessége ismét visszatér, ezúttal azonban fehérrel kombináljuk Nektek. Az arany-fehér kombináció a legvisszafogottabb és legelegánsabb az általunk most bemutatott 3 színpár közül. Ezt a hatást tovább fokozzuk, a gyönggyel, ami az ünnepek idején szinte elhagyhatatlan kiegészítő. Az arany-fehér páros az idősebb korosztályon is jól mutat, így bátran viselhetik akár az 50 év feletti hölgyek is.
Majorica
Bering
Reméljük, hogy színkombinációnk ihletet adtak Neked is a karácsonyi outfited kialakításában. A cikkben látott ékszerek és órák megvásárolhatóak a SYAM SILVER webáruházban.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése