2013. szeptember 23., hétfő

APM

A fiatalság, az életöröm és a nyitottság megtestesítője. Az APM neve összeforrt a dél-francia életérzéssel. Sikkes, elegáns, innovatív. Ez az APM.


Az APM Monaco egy családi vállalkozás, amely 1982-ben kezdte meg tevékenységét Monaco hercegségében, mára azonban már a világ minden tájára szállítanak ékszereket, több mint 750 alkalmazottal, évente több mint 2 millió darab ékszert állítanak elő. Az APM Monaco egy új szellemiséget képvisel, amelyet a tervezők maguk kreáltak, és nem kevesebb a céljuk, mint mind az öt érzékszervünkre hatni ékszereik segítségével. A tervezők minden hónapban új kollekcióval rukkolnak elő, amely kollekciók remekül passzolnak Dél-Franciaország intenzív kék tengeréhez, a nyüzsgő városi életmódhoz, a franciák különös látásmódjához és a köztudottan híresen elegáns francia nők stílusához.


Egy monacói ékszercsalád, amely azoknak a nőknek szól, akik sugározzák magukból a fiatalságot, életörömet és nyitottságot.


Azoknak, akik értékelik a szépséget és szívesen meglepik magukat egy-egy különleges darabbal.


Azoknak, akik nem szükséges egy-egy közéleti esemény ahhoz, hogy kiöltözzenek, olyan nőknek, akik ugyanannyira szeretnek játszani kiegészítőikkel, mint mindennapi öltözködési stílusukkal.


AZ APM Monaco egy igazán innovatív márka, amelyet a sikkes és elegáns francia riviéra hangulata ihletett. Egy új szellemiség, egy utánozhatatlan ékszer- univerzum.


Sikkes, elegáns, innovatív akárcsak Ön! Ez  az APM. Nézzen körül az APM csodás világában, a Syam Silver webáruházban! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése