2013. szeptember 18., szerda

Moni's a magyar igazgyöngy


Suta Mónika a Moni’s Jewelry Colletion tervezője és tulajdonosa mindig nagy gonddal állítja össze kollekcióit és minden szezonban igényes, egyedi ékszereket mutat be a nagyközönségnek. A Moni’s Ékszer már több mint 30 képviselettel van jelen a magyar ékszerpiacon és immáron már a SYAM SILVER kínálatában is megtalálható a gondosan kiválogatott ékszerkollekció.

A Moni's limitált darabszámban készíti klasszikus és exkluzív ékszereit, amelyek a magyar hölgyek igényeinek megfelelően kizárólag a magyar piacra készülnek. Az egyedi, minőségi ékszerkollekció mára már több száz típusú ékszerrel büszkélkedhet. Az ékszerek számának jelentősége abban rejlik, hogy minden darab limitált – azaz maximum 10 db kerül legyártásra, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy ékszerünk nem fog szembejönni velünk az utcán.

Az egyedi ezüstékszerekre összetéveszthetetlen stílus a jellemző; kicsit extravagáns, mégis bármikor hordható, ez a Moni’s. A kiegészítők a luxus világát idézik, gyönyörűek, igazi minőséget képviselnek, és mindezt elérhető áron. Egy ékszer legyen kifinomult, elegáns, máskor barokkosan túlzó, de mindig hordozza az ember személyiségjegyeit. A kollekció darabjainak anyaga jellemzően ezüst, de találhatunk közöttük aranyból készített darabokat is. Az ékszerekhez csiszolt köveket használnak fel, úgy mint a topázt és gránitot, tengeri- és édesvízi gyöngyöket, Swarowski kristályokat valamint Brill csiszolású gyémántokat. A Monis tahiti gyönggyel díszített szettjeit kimondottan ajánljuk esküvőre készülő hölgyeknek. 

 A Moni’s ékszerek mellett tették le a voksot celebjeink is.


 További információt a Moni's márkáról a SYAM SILVER oldalán talál! KATT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése