2013. május 7., kedd

Szex és New York és esküvő

A Szex és New York egy igazi vagány csajos sorozat. A szerelemről, a divatról, a barátságról, a divatról, a csalódásokról, a divatról, az útkeresésről és, ha még nem említettük volna, a DIVATRÓL!
Egy sorozatban, ami 4 nő életét és ezzel együtt szerelmi életét követi végig és mutatja be természetesen nem maradhatnak el a nagy napok, azaz az esküvők sem.
Mai cikkünkben megnézzük, hogy melyik szereplő, milyen ékszerben mondta ki a boldogító IGEN-t és ajánlunk hasonló ékszert a Syam Silver kínálatából.
Fogadod, hogy elolvasod? 

Miranda, aki nem is akart igazán esküvőt...
Miranda a romantika ellenes, racionalista ügyvéd. Aki nem volt hajlandó habos-babos fehér ruhát húzni, aki tiltakozott a klasszikus esküvő ellen. Egy bordó kosztümben fogadott örök hűséget Steve-nek. 
A bordó valamint az egyszerűbb ruha kedvelőinek, mi egy Coeur De Lion nyakláncot ajánlunk.

Az örök romantikus, Charlotte
Charlotte kétszer is házasodott a sorozat során. Igaz szerelme, Harry oldalán találta meg a boldogságát, így mi is erről az esküvőről hoztunk Nektek egy képet és egy ékszert. 
Ki mondta azt, hogy az esküvőn nem lehet logós fülid? Ez a Dyrberg/Kern fülbevaló beragyogja majd az esküvődet, akárcsak Charlotte logós-csillogós fülije Chalotte esküvőjét.

És a főszereplő, Carrie választása...
Carrie nem a sorozatban mondta ki a boldogító igent, hanem a sorozatból készült romantikus film első részében. Carrie-t az esküvője kapcsán felkérik egy esküvői ruha fotózásra, így a nagyszájú újságírón több ruhakölteményt és ezzel együtt ékszert is megcsodálhatunk. Lássuk...

A menyasszonyok legtöbbször fülbevalóval és nyaklánccal egészítik ki menyasszonyi ruhájukat. A karkötőre kevesebben gondolnak, pedig ezzel az ékszerrel is lehet játszani. Ajánlatunk (Carrie után szabadon...) egy Dyrberg/Kern csillogó és egy Misaki gyöngy karkötő.

A gyöngy ékszerek az örök és klasszikus esküvői kiegészítők. Feldobhatjuk ruhánkat, ha a többsoros nyakláncot nem előre, hanem hátra lógatjuk vagy előre és hátra is lógatunk egyet-egyet. Mi ehhez a viselethez egy Misaki nyakláncot javaslunk.

És végül, de nem utolsó sorban. A hatalmas, habos-babos agyon és már-már túldíszített Vivienne Westwood ruha. Egy ilyen ruhához már nem passzol egy nagy és feltűnő ékszer, így egy egyszerű, de annál nagyszerűbb gyöngy Misaki fülbevaló tökéletes választásnak tűnik. Akárcsak Mr. Big Carrie-nek.


Szerelemre és esküvőre fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése