2013. április 24., szerda

Police - extravagáns és acél erős


A Police óra- és acélékszer választék évről – évre megújuló modellkínálata csak a legjobb anyagokat, illetve szerkezeteket vonultatja fel, megjelenésben pedig a szélsőséges divat őrültektől az öltönyös üzletemberekig mindenki megtalálja az igényének megfelelő modellt. A '80-as évek végén és a '90-es évek elején a napszemüvegdivat jelentős hajtóerővel bővült, ekkor egy olasz divatcég az amerikai rendőrségi napszemüvegek formája alapján merész és egyedi tervezésű szemvédőket kezdett gyártani, belevésve nevét az európai divattörténelembe. Ez volt a Police.

 
A Police cég extravagáns termékeinek megjelenése, és hatásos reklámhadjárata révén számtalan világsztárt is megnyert magának az európai törzsközönség mellett. Csak néhány név a sorból: George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas. Ők mind reklámarcai és aktív használói is a Police, változatos és színes termékskálájának. A 21. század első éveiben az órapiacot is célba vették, produktumaikkal pedig hasonló hatást értek el, mint szemüvegeikkel.


A POLICE kihívásnak tekinti a fiatalok meghódítását, ezáltal az általa gyártott termékek – órák és ékszerek mindig a legfrissebb divatirányzatot követik. Olasz külső, japán belső. A POLICE órái a legkiválóbb olasz design-nal kialakított külső acélburkolat mögött a legmagasabb minőségű japán belső szerkezettel vannak ellátva, 1 vagy akár 2 év nemzetközi garanciával.
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése