2013. május 15., szerda

Ékszer kollekció a Bering megfoglmazásában

Arktisz Szimfónia Kollekció – nemesacél ékszerek a Bering tolmácsolásában
Csábító, elbűvölő, és lélegzetelállító – ezek a Bering ékszer kollekciójára leginkább jellemző kifejezések. A Bering egy olyan szortimentet alkotott meg, amelyet az Arktisz színtiszta eleganciája ihletett. A kollekció valamennyi darabja a letisztult elegancia jegyében készült, a gyönyörű, minimalista ívek és vonalak kiemelik egy nő szépségét, de semmiképpen sem ragyogják azt túl. Az ékszerek esetében olyan, a Bering óráknál már megszokott, magas minőségű, erős és innovatív anyagok kerültek felhasználásra, mint a prémium minőségű kerámia, a magas fényezésű nemesacél, vagy éppen a Swarovski kristályok.



Fedezzük fel együtt, hogy miben rejlik az Arktisz Szimfónia Kollekció egyedülállósága
A „created by you” kollekció igazi szabadságot nyújt tulajdonosának. A szortiment kialakításánál a tervezők a nők azon igényét tartották szem előtt, amely a változatosságra, egyediségre és az önkifejezésre vonatkoznak. A kollekcióra egyedülállóan jellemző „twist and shake” megoldás lehetővé teszi, hogy saját ízlésünknek és kedvünknek megfelelően kombináljuk a kollekció elemeit. Csak egymásra csavarjuk azokat az elemeket, amelyeket éppen viselni szeretnénk és már készen is vagyunk, elkészültünk egyedi, mégis elbűvölő, elegáns, északi-sark ihlette ékszerkreációnkkal.



Egy ékszer, amely több mint 1000 szó kifejezésére képes!
Minden ember hordoz szerelmet, félelmet, reményt a szívében, és ezeket az érzéseket olykor kis is fejezi a szeretett személy felé. Most, a Bering legújabb ékszer kollekciója újabb lehetőséget teremt számunkra arra, hogy ezeket az érzéseket kézzelfoghatóan is kifejezzük és ennek a különleges személynek egy különleges ékszer formájában megmutassuk. Mindezt ráadásul úgy tehetjük meg, hogy érzéseink a nagyközönség számára továbbra is rejtve maradnak, így csak Ő fogja érteni! És, hogy minderre milyen ékszer képes? Hát a Bering Arktisz Szimfónia kollekció gravírozott termékcsaládja. A szortiment előre gravírozott szavakat is tartalmaz, de lehetőséget nyújt az önkifejezésre is, hiszen gravírozható, üres elemek megvásárlására is van lehetőségünk. Így csak a fantáziánk szabhat határt egyediségünknek.



 További képek a kollecikó darabjairól









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése