2014. november 2., vasárnap

Sportos ékszerek

Sokan úgy hiszik, edzés közben nem kell stílusosnak lenni, nem kell ékszert viselni, hiszen az csak zavarná mozgás közben! Éppen ellenkezőleg! Vannak ékszerek, amelyeket direkt a sport szerelmeseinek fejlesztettek, ráadásul még számtalan élethelyzetben is tökéletes kiegészítői outfitjeidnek! Ha velünk tartasz, most megtudhatod, milyenek a tökéletes sportos ékszerek!

Bármilyen sportot is űzöl, a lényeg a kényelem! A sportos jellegű ékszereknél, akár csak az edző ruha és cipő választásnál ez a legfőbb szempont és csak utána jön a kinézet! Ha ez a komfort érzet nincs meg, keress tovább és biztosan rálelsz a tökéletes darabra! Az ékszerek kiválasztásánál ügyelj arra, hogy illeszkedjen a testedhez, ne legyen lelógó, kiálló dísz benne, mert az könnyen beakadhat valamibe és megsérülhetsz! A kiegészítőnek szorosan kell követnie az adott testrészed vonalát. 
Fülbevaló (Guess) Egy ilyen gyönyörű fülbevalóval az edzőteremben is igazán trendi leszel!

A legtöbb tréning ruha élénk, színekben pompázik. Válasz olyan ékszereket, amelyek vibráló színűek és/vagy metálfényűek, mert ezek illenek a leginkább az ilyen típusú edző ruhákhoz! A karórák tervezésénél egyre több gyártó figyel arra, hogy ékszered kiváló társad legyen sportolás során is. Stoppert építenek be, karcállóvá teszik és alkalmassá teszik a vízi sportok szerelmeseinek is, hogy sose feledkezzenek meg az időről.
Karóra (Ice Watch) Ezzel az órával még úszni is elmehetsz!

Az idei trend a sportos stílusnak kedvez! Az utcán is bátran vonulhatsz bennük! Ötvözd a neoprén és légáteresztő cuccokat kényelmes oversize kabáttal és szexi élénk ruhadarabokkal, kiegészítőkkel!
Karkötő (Cruciani) Egy élénk színű karkötővel akár a legújabb utcai sportos trendet is követheted!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése