2014. október 25., szombat

Boszorkányos ékszerek

Mindjárt itt a Halloween, de Neked komoly fejtörést okoz, hogy minek öltözz be, hogy csinos és szexi legyél? Nem szeretnéd, hogy a jelmezed kihasználatlanul porosodjon a szekrényed legmélyén? Ha velünk tartasz, most megtudhatod, hogyan légy gyönyörű boszorkány!
Mi sem egyszerűbb, mint boszorkánynak öltözni Halloweenkor! Csinos és szellemes is lehetsz egyszerre, ráadásul, ha még nem találtad meg életed szerelmét, igazán frappánsan lehet ezzel a jelmezzel csábítani is! Jelmezed egyes darabjait, akár máskor is bevetheted, ráadásul éned legpimaszabb, legmerészebb, legördögibb oldalát is megmutathatod. 
(Gyűrű:Dyrberg Kern)

Nem kell más, mint egy szexi fekete ruha, fekete vagy vörös magas sarkú cipő, egy boszorkány süveg, füstös szemek, fekete körömlakk és csábító, sötét színű ékszerek. Biztos lehetsz benne outfiteddel elbővülsz majd mindenkit. 
(Fülbevaló:Misaki)

A boszorkányos jellegű ékszereknek nem kell feltétlenül pókokkal és szegecsekkel tarkítottnak lenniük. A legjobb hatást akkor éred el, ha a saját stílus világodhoz öltözöl! Így ha inkább a szolid, finom dolgokat kedveled, válassz olyan ékszert, amelyben a fekete szín szerepel és nagyon különleges, szokatlan mintázatú. A bőr anyagból készült vagy sok köves ékszerekkel egyszerűen nem tudsz hibázni! Hidd el, megéri a befektetés, hiszen a kedvenc party ékszereiddé válnak majd! 
(Karkötő:Guess)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése