2014. szeptember 12., péntek

Őszi divatszínek és ékszerek

A világ hivatalos színszolgáltatója, a Pantone idén is megalkotta 2014 őszi-téli trend színeit. Íme egy kis útmutatás, a SYAM SILVER-től, hogy az új szezonban is igazán elegáns legyél! Mostani cikkünkből megismerheted, az idei divatszíneket és hogy milyen ékszerek egészítik és hangsúlyozzák ki azokat a legjobban.  

Király kék
A király kék az őszi-téli szezon nagy kedvence! Szinte nincs is olyan tervező, akit ne inspirált volna meg az idei évben.  Az ékszerüzletekben rengeteg király kék ékszert találhatsz, hidd el, megéri beruházni egyre. Remekül passzol egy egyszerű farmer-fehér pólós összeállításhoz is, de a fekete, a fehér, a szürke, a piros, a sárga, a pink, és a narancssárga színek is illenek hozzá. Az arany színű ékszerek finom, csillogást kölcsönöznek neki, míg az ezüst színű ékszerek különlegessebbé varázsolják a király kéket. Ha szőke vagy barna színű a hajad, inkább arany színű ékszert válassz, mert az közelebb esik a hajad árnyalatához. Ha viszont fekete vagy nagyon világos szőke a hajad, akkor ezüst színű ékszerek jobban fognak állni, ha valamilyen király kék outfitben pompázol.
Fülbevaló (Dolce and Gabbana)

Alumínium szürke
Az alumínium szürke idén igen izgalmas kombinációkban jelent meg a kifutókon. Kitűnően illik hozzá a fehér, az élénk zöld, a kék, a narancssárga, a sárga és a fekete. Legfőképpen az ezüst, élénk köves ékszerek mutatnak jól vele és legjobban a szőke, közép szőke, világos barna hajhoz megy. Ha kedvet kaptál az alumínium szürkéhez, célszerű minél előbb beszerezned egy ilyen darabot, mert igazán a barna bőrön mutat a legjobban!
Fülbevaló (Just Cavalli) 

Párás sárga
A sárga e remek árnyalata a sárguló leveleket juttatja eszünkbe. A párás sárgához leginkább a fehér, a szürke, a fekete és a barna színek állnak a legjobban. Minden hajszínhez remekül passzol, azonban legfőképpen a fekete élénkségét emeli ki. Tipikus kora őszi szín, amelyhez elengedhetetlen a napsütötte barna bőr. A párás sárgához az arany és az ezüst ékszerek egyaránt illenek.
Gyűrű (Dyrberg Kern) 

Hajnal vörös
A hajnal színe az ősz egyik legüdítőbb színe, a nyári nap melegének emlékét őrzi. Szinte minden hajszínhez jól áll. Remekül passzol a fekete, a fehér, a sárga, a kék, a sötét zöld és a bézs színhez. Legjobban az arany színű ékszerek illenek hozzá, de réz és bronz ékszerekkel is remek párost alkotnak, amikkel csak még inkább a nyarat elevenítik meg!
Gyűrű (Syam)

Ködös mályva
A ködös mályva a borongós őszt jeleníti meg. A barna, a rózsaszín, a fehér, a szürke és a drapp színekkel remek párost alakít. Az ezüst ékszerekkel igazán elegáns, de ha valami szokatlan és nagyszerű párosítást szeretnél, akkor golden rose kiegészítőket válassz. 
Karkötő (Coeur de Lion)

Sangria
A spanyol italkülönlegesség, a Sangria bordós, pirosas árnyalata az ősz legkáprázatosabb színe. Meleg, vadító szín, amely nagyszerűen mutat narancssárgával, fehérrel, feketével. A Sangria bordós-pirosas színe idén a körömlakkoknál és a rúzsoknál is visszaköszön. Az arany színű ékszerekkel párosítva adja ki leginkább a színét, de a legjobban akkor tudod kihangsúlyozni a Sangria bordós árnyalatát, ha valamilyen élénk színű köves ékszerrel együtt hordod, ami inkább hideg tónusú, mint a kék vagy a zöld.
Ékszerszett (Coeur de Lion)

Világos kobalt
A kobalt kék az őszi trend legvidámabb színe.  A kobalt élénksége remekül mutat a sárgával, lilával, barnával, fehérrel, feketével és a zölddel. Minden hajszínnel remekül mutat. Bátran viselheted arany, ezüst, réz színű kiegészítőkkel, amelyeken élénk színű kövek vannak vagy esetleg színes bőranyagból készült. Az őszi ékszertrend egyik legvidámabb darabjai a színes pillangós ékszerek, amelyek igazán remekül passzolnak a kobalt kékkel. Szerezz be Te is egy bohém darabot, hogy a borongós őszi napokon is vidámsággal induljon a reggel!
Karkötö (Coeur de Lion) 

Konyak
A konyak színe 2014 őszi-téli szezon legkülönlegesebb színe. A mályva, a kék, a zöld, az élénk piros, a fehér és a barna különböző árnyalataival nagyon érdekes színkombinációt eredményez. A bronz és a réz színű ékszerekkel mutat a legszebben. A konyak barna ruhadarabok különlegességét a vintage ékszerekkel még jobban tudod fokozni. Ha nincs ilyen ékszered, az sem gond, elég ha bekukkantasz a nagymamád ékszeresládikájába! 
Fülbevaló (Coeur de Lion)

Ciprus zöld
A ciprus fa leveleinek színe szinte mindenkinek jól áll. Remekül mutat a barnával, a pirossal, a lilával, a fehérrel és a feketével is.  Az arany, a réz és a bronz színű ékszerekkel a legszebb . Az idei év nagy kedvencei a bőrből készült ékszerek egy kis fémmel ötvözve, amelyek még inkább kiadják a ciprus zöld természetességét!
Nyaklánc (Coeur de Lion)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése