2014. április 5., szombat

Statement ékszerek viselésének alapszabályai

A 2014-es év egyik nagy trendje a hangsúlyos ékszerek viselése. Lehet nyaklánc, karkötő vagy éppen fülbevaló bátran bevállalhatod, hiszen egy egyszerű farmer-póló párosítást is képesek feldobni és különlegessé tenni. A Syam Silver most megmutatja hogyan viseld őket!

Statement nyakláncok
A 2014-es tavaszi trendek között ismét megtalálhatod a statement darabokat, amelyek szinte bármilyen outfitet különlegessé varázsolnak, legyen az egy egyszerű farmer, póló, blézer, balerinacipő viselet, vagy akár egy letisztult irodai öltözet. A lényeg, hogy ne ess túlzásokba! Ha összeállításodat egy ilyen darabbal kívánod feldobni, ne nagyon viselj más ékszert, vagy lehetőleg azok minél finomabb, egyszerűbb darabok legyenek (egyszerű pont fülbevaló vagy finom letisztult gyűrű).
A Guess csodás nyakláncához nem kell más, csak egy fekete ruha, piros rúzs, piros körömlakk és már mehetsz is hódítani az éjszakába!

Hangsúlyos fülbevalók
A hangsúlyos fülbevalókat leginkább nőiesebb jellegű outfitekhez hord (egybe ruhákhoz, karcsúsított blézerekhez, blúzokhoz). Ha ilyen jellegű fülbevalót viselsz, lehetőleg egyáltalán ne viselj nyakláncot. Kiegészítheted outfitedet viszont karkötővel, órával vagy akár egy hangsúlyosabb gyűrűvel is, a lényeg, hogy az ékszerek hasonló stílusúak legyenek vagy olyan hatást keltsenek, mintha kiegészítenék egymást. Ha egy olyan fülbevalót viselsz, amelyben az arany-ezüst és a neon sárga színek dominálnak, akkor lehetőleg ne neon színű ékszert, hanem inkább egy arany színű, nagy méretű órát válassz.

Ezt a Dyrberg Kern fülbevalót bátran viselheted a munkahelyeden vagy akár egy szórakozóhelyen is! Fehér farmer, világoskék-fehér csíkos blúz, világos kék balerina cipő, natúr smink és te fogsz a legszebben ragyogni a hajnali napfényben!
Hangsúlyos karkötők
A hangsúlyosabb karkötőket bátran viselheted többféle outfithez is, a lényeg az összhang. Nyugodtan játszhatsz a különböző stílusokkal, de mindig figyelj arra, hogy az adott karkötő jellege mit enged meg és mit nem. Jó példa erre, egy karkötő, amit nagy, csillogó kövekkel kirakott virágok díszítenek. Az ennyire hangsúlyos, feltűnő darabokat jobb, ha stílus azonos ruhadarabokkal viseled, azaz egy romantikus ruhával vagy blúzzal. Ezzel szemben az alábbi Guess karkötő több mozgásteret enged letisztultsága, egyszerű vonalvezetése miatt, így  ezt a karkötőt nyugodtan felveheted egy különleges szoknyával vagy akár egy vagány szettel is.

A Guess csodás karkötője nagyszerű lesz egy fantasztikus barna bőrszoknyával, egy krém színű blúzzal és cipővel. Bátran viselheted egy könnyed esti szórakozáshoz, vagy akár egy lazább stílusú munkahelyen is!
Férfias jellegű karórák
Az ilyen típusú karórákat szinte bármihez felveheted, legyen az akár egy romantikus vagy egy lazább típusú, farmer- póló-tornacipős outfit. Akár csak a karkötő esetében, itt is ugyanúgy számításba kell venni az adott darab jellegét. Ha férfias karórát viselsz, ügyelj arra, hogy ne hordj karkötőt, mert az már túl sok lesz. Hordhatsz viszont finomabb és erőteljesebb jellegű gyűrűt, fülbevalót vagy akár nyakláncot is. Ha egy statement gyűrű mellett teszed le a voksod, figyelj arra, hogy az hasonló stílusú és színű legyen a karórával (ez a szabály a karkötőre is érvényes!) és semmiképpen se legyen ugyanazon a kezeden!

A Morgan karórája hű társad lehet mindig! Egy szexi slim farmerrel, pólóval, blézerrel, valamint egy balerina cipővel nagyszerű megjelenést biztosít! Ha sok nőies jellegű ruhadarabhoz egy férfias kiegészítőt párosítasz, a hatás mindig erőteljesebbé válik!
Statement gyűrűk
A statement típusú gyűrűket a lehető legegyszerűbb és legváltozatosabb módon hordhatod. Az ilyen típusú gyűrűk, egyedül talán a farmer, póló,tornacipős összképbe nem illenek bele. De bátran viselheted egy szigorú dresscode-dal rendelkező munkahelyen, szórakozóhelyen vagy akár egy romantikus vacsorához is. A fent említett szabályhoz csupán annyit fűznénk még hozzá, hogy egyszerre lehetőleg kettőnél több ilyen típusú gyűrűt ne hordj, ne egy kezeden viseld őket és mindenképpen ugyanolyan stílusúak és hasonló színvilágúak legyenek!

A Just Cavalli gyűrűje csábító és szexi! Egy szexi sminkkel, lila ruhával és narancssárga magas sarkúval párosítva könnyedén te lehetsz az este fénypontja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése