2013. január 28., hétfő

MISAKI! Japán gyöngyök - monacoi design.


A Misaki erőssége a stílusos formatervezésben, a minőségi gyöngyökben, drágakövekben és ékszerekben rejlik A formatervezés középpontjában a gyöngy áll. A természetes gyöngyök - melyek növekedési ideje 6 év - előfordulása ritka, áruk pedig szinte elérhetetlen, ezért japán kutatók kifejlesztették a gyöngy mesterséges előállításának módszerét.





 A gyöngyök gyakorlatilag természetesek, hiszen a kagyló belsejében fejlődnek, de kialakulásuk kezdeti lépését az ember iniciálja. Egy kvarcszemet helyeznek a kagyló belsejébe, amelyet a kagyló – az idegen test okozta irritáció elleni mechanikai védelem biztosításának érdekében - gyöngyházréteggel von be, melyből két év alatt gyönyörű gyöngy képződik. A tenyésztett Misaki ékszerek közé az Akoya és a különböző alakú édesvízi gyöngyök tartoznak. Az Akoya osztriga elsősorban a japán partok sekély vizeiben lelhető fel. Az édesvízi gyöngyöket - melyek számtalan színárnyalatban pompáznak - az édesvizű folyókban vagy tavakban található Marga-retafera Unió osztrigáit vagy más duplahéjú puhatestűket felhasználva állítják elő. Misaki X-treme Lustre Pearls®


A Misaki az X-treme Lustre Pearl szabadalmaztatásával megalkotta az új, gyöngyökre vonatkozó standardot. A japán kézművesek egy lépéssel a természet előtt járnak - továbbfejlesztve a természet általi alkotófolyamatot-, hogy megalkothassák a tökéletes gyöngyöt. A természetes folyamat forradalmasítása és az SHL technológia használata lehetővé teszi - a klasszikus gyöngytenyésztés lényegét megtartva és azt továbbfejlesztve - a különlegesen magas fényű és tökéletes tisztaságú gyöngy megalkotását. 

A Misaki a természetes kvarckristály gyöngyházréteggel történő bevonását magában foglaló eljárás alkalmazásával egyedi, örökké tartó, a bőrszín mellett kiválóan érvényesülő fényű drágakövet hozott létre. *Az SHL technológia sok éves kutatásnak köszönhető. Az egyedülálló extra csillogás különleges és kizárólagos gyártási és fényezési eljárás eredménye, ez biztosítja az X-treme Lustre Pearl gyöngyök tündöklő és örök ragyogását.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése