2012. november 13., kedd

Trendi ékszerek télre

Ahogy egy új kollekció a divatos ruhák között, ugyanúgy az ékszerpiac is mindig megújul, évről-évre új ékszertrendek hódítanak. Így lesz ez a 2012-es évben is, ennek az évnek is megjelennek az erre az évre jellemző sajátos trendjei. A sötét, hideg évszakban, a télben, az ékszertervezők a meleg és világos színekkel való játékot választották. De természetesen a télies megjelenés izgalmas kiegészítői csak a természetes, és szép színes divatékszerek lehetnek. Ennek a télnek az egyik uralkodó és domináns színe a vörös. De nem hiányozhatnak sejtelemes árnyalatok sem, a szép élénk árnyalatú mélyvörös és a fukszia sem. Ezen túlmenően, a karamell és a barna föld tónusok is fontos szerephez jutnak.



Még a valódi nemes ékszer is mindig különlegesen mutat, ha az aktuális divatirányzatoknak felel meg. A letisztult formák a jelenlegi irányadók. A gyönyörű design idén a hajlított, ovális, háromszög, és négyzet alakzataiban, vagy magában a szabálytalanságban tükröződik, ami még a nemesfémek esetén is nagyon egyszerűnek tűnik. Egyszerű és elegáns, kristálytiszta vagy színes drágakő elemekkel. De csak az igazi ékszertervezés eredményezhet gyönyörű klasszikus variációkat. Végül is a drága ékszerek mégis csak valódi aranyból és ezüstből készülnek, még pedig drágakövekkel, az ékszertrend irányzatait követve.


A gyönyörű gyöngy ékszerek természetesen továbbra is mindig aktuális maradnak. Sok új design születik, de a klasszikus még mindig teret hódít magának. Mindenki meggyőződhet a divatosan és klasszikusan csillogó gyöngy sokszínűségről és szépségről. Különösen a gyönyörű színes édesvízi gyöngyökkel helyezhetünk kiemelt hangsúlyt, minden egyes összeállításunkhoz. Idén ugyanúgy megtalálható a szép, klasszikus nyaklánc, hosszú és rövid gyöngyfüzér, egysoros vagy többsoros lánc. Most is kedvünkre válogathatunk a különböző méretű csillogó és színes gyöngyök közül. 2012-ben is nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók széles a választéka vár ránk. Csak meg kell találnunk a gyönyörű gyöngyös ékszerek közül az aktuális megjelenésünkhöz leginkább illőt. Legyen szó egy egyszerű magas nyakú pulóverről, vagy egy estélyi ruháról, a gyönyörű gyöngy ékszerek kiegészítővel nem tévedhetünk, minden alkalomra egyaránt alkalmas.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése