2012. szeptember 10., hétfő

A legtrendibb 5 szín idén ősszel

A szeptember a divatvilág januárja, az új trendév kezdete. Bár ősszel a ruhatárunkban fellelhető minták és anyagok is sokat változtatnak, de a legfőbb eltérés talán a színek terén mutatkozik. A SYAM Silver összeállításából megtudhatod, hogy milyen színbe érdemes öltöznöd idén ősszel.


Arany: Az arany-mánia már tavaly télen elkezdődött. Idén a divattervezők az arany-vonalra újra ráerősítettek a ruhákon tapasztalható barokkos túldíszítettséggel, inda motívumokkal.

Narancspirostól a burgundiig: idény a vörös számtalan árnyalat közül választhatunk, az év színének választott tangarine tangótól kezdve - a Pantone Intézet 2012 színének a "Tangerine Tango" fantázianévre hallgató, energikus, kicsit egzotikus és optimista narancsos vörös árnyalatot választotta - egészen burgundi vörösig terjed a idei őszi színpaletta.

Likőrzöld: Idén ősszel és télen a borongós színek mellé bátran viselhetünk vidámabb színű darabokat is. A Pantone a 2012-es őszi-téli trendszínek közé választott egy különleges, zöldessárgás árnyalatot, amelyet a chartreuse nevű gyógynövénylikőrről nevezett el. A szín kiválóan kombinálható pinkkel vagy akár szürkével is.

Királykék: Az élénk kék a divat új klasszikusa. Ugyan úgy kell viselnünk, mint a már jól ismert piros rúzst, hiszen mindenkinek jól áll, csak a megfelelő árnyalatot kell kiválasztania.

Lila: A nagy divattervezők idei őszi kollekciójában kivétel nélkül szerepel a lila szín. Vagányabbá tehetjük feketével, vagy még feltűnőbbé piros színnel kombinálva. Ha azonban ezt a két párosítást túl feltűnőnek találjuk, barnával, vagy egy mási lila árnyalattal szelídíthetünk a színen.


Egészítsd ki ruhatáradat színben passzoló vagy éppen kontrasztot képző kiegészítőkkel. A Tendence legújabb, nagy méretű három dimenziós óriái újszerű színt, meghökkentő megjelenést biztosítanak őszi/téli ruhatárunk kiegészítőjeként. A színeiben gazdag Ice-Watch kollekcióban az ősz valamennyi divat színe megjelenik, így szintén remekül passzonak újonnan beszerzett őszi ruháinkhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése