2014. július 23., szerda

Így viseld a mintás ékszereket

Sokan megrémülnek, mikor egy gyönyörű, mintás ékszert látnak, és inkább nem veszik meg. Ugyan mivel is lehetne felvenni, hiszen túl kötött és csak egyszínű ruhákhoz illik! A SYAM SILVER erre most rácáfol, és megmutatja nektek, hogyan viseljétek ezeket az izgalmas ékszereket kreatív módon!

Egyszínű ruhákkal
A mintás ékszerek nagyon elegánsak egyszínű ruhákkal. Bármilyen komor színű ruhát képesek vidámabbá és különlegessé varázsolni. Egyszerűen nem tudsz vele hibázni, hiszen csak a ruha stílusát és színét kell az ékszerhez hozzáigazítanod. 

Mintára mintát
Igazán izgalmas dolgok keveredhetnek ki abból, ha mintás ékszert viselsz mintás ruhával! Figyeld meg, milyen mintás ruháid vannak és aszerint válassz kiegészítőt! A lényeg, hogy ugyanaz a motívum köszönjön vissza a ruhán, mint az ékszeren. Természetesen ehhez kicsit több türelem és a szekrényed tartalmának pontos ismerete szükséges, de nem fogod megbánni! Egy fontos szabályt azonban meg kell jegyezned: ahhoz, hogy érvényesüljön a kiegészítő is, mindig az ellentétre törekedj! Ha a nadrágod mintás, és a felső egyszínű, válassz inkább mintás nyakláncot vagy fülbevalót. Ha a felsőd mintás, akkor inkább a kézfejen domináljanak a kiegészítők. Ezt a szabályt festmény effektusnak hívjuk: az egészet úgy kell elképzelned, mintha a tükör előtt állva képzeletben megfeleznéd magad. Arra az oldalra kell „festened” a mintát, ahol túl egyszínű a vászon!

Ellentétek harmóniája
Szeretsz izgalmasan öltözködni? Akkor ezt biztosan imádni fogod! Legyen pöttyös vagy csíkos, borítsa akár háromszög vagy négyzet, a lényeg, hogy ruhával ellentétes formák alkossák az ékszert. Játssz bátran a geometria formákkal, igazán fergeteges kombinációk fognak majd születni! Ráadásul mindenki tudni fogja rólad, hogy igazán izgalmas, kreatív személyiség vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése