2014. június 6., péntek

Kate Middleton, az ékszerek királynője

Kate Middleton egy igazi stílusikon és mint ilyen, rajong az ékszerekért is. Szinte nincs is olyan outfitje, amelyhez ne viselne legalább egy fülbevalót. Bizonyára az ékszerek iránti rajongása ösztönözte arra, hogy tervezzen néhány kifinomult és elegáns darabot. A SYAM SILVER jóvoltából most betekintést nyerhettek a hercegnő ékszeres dobozába! Gyönyörködjetek Ti is bennük!
Cambridge hercegnője messze földön híres kitűnő stílusérzékéről, éppen ezért nem meglepő, hogy számtalan divatmagazin, legjobban öltözött hírességek listáján előkelő helyen szerepelteti. Remekül válogatja meg a ruháihoz illő ékszereket is, amely aligha meglepő az ő esetében, hiszen a hercegnő, mielőtt hozzáment volna Vilmos herceghez, a Jigsaw divatcégnél dolgozott, ahol a kiegészítők beszerzéséért volt felelős.  Kate legnagyobb bánatára azonban nem maradhatott sokáig a cég alkalmazásában, hisz az újságírók minden áldott nap követték, amely nagyon megnehezítette nem csak az ő, de kollégái életét is, így kénytelen volt felmondani. Igazi szívfájdalom volt ez számára, hiszen mi lehetne megfelelőbb munka egy divatrajongó számára, mint az övé?
Kate, a protokolláris eseményeken mindig kifogástalanul, mégis divatosan jelenik meg, gondosan megválogatva öltözetét, kiegészítőit. Ékszerei egytől egyik drágakövekkel vannak kirakva, kifinomultak és azon túl, hogy némelyik darabnak már komoly múltja van, a királyi család tulajdonát képezik. A hercegnő hivatalos eseményeken való megjelenései során számtalan olyan ékszert hord, amelyet maga az uralkodó, II. Erzsébet, sőt nem ritkán még Károly herceg felesége, Camila is viselt. Ennek az az oka, hogy ezeket a mesés ékszereket a királyi család tagjai felváltva viselik. 
2010-ben Kate Middleton esküvőjén nemcsak a mennyasszony ragyogott, hanem páratlan ékszerei is. Az általa viselt tiarát 1936-ban Cartier készítette akkor még York hercege, majd VI. György király (II. Erzsébet királynő édesapja) számára, aki szeretett feleségét lepte meg ezzel. Később, Erzsébet királynőt a 18. születésnapjára ezzel a szépséges darabbal lepték meg szülei. Cambridge hercegnője a lélegzetelállítóan mesés tiarán kívül egy egyedülálló pávé foglalású, gyémántokkal díszített fülbevalót is viselt, amely legnagyobb különlegessége, hogy a csepp alakban egy apró makkocska látható, amely Kate frissen készült nemesi címerében háromszor is megjelenik. A fülbevalót nászajándékba kapta szüleitől.
A juharfa levelet mintázó bross szintén VI. Györgytől származik. 1939-ben ajándékozta meg vele II. Erzsébet királynő édesanyját egy kanadai körútjuk során, aki haláláig nagy becsben tartotta. Azóta a királyi család női tagjai rendszerint viselik, ha Kanadába látogatnak.
A Cassandra Goad sárga arany Ég Temploma (Temple of Heaven) elnevezésű fülbevaló igazi nagy kedvence a Hercegnének, ráadásul egyes egyedül az övé, nem kell osztoznia rajta!
Ezt a mesés Links of London fülbevalót Kate az első vörös szőnyeges megjelenésén viselte 2011-ben az Ark Gálán.
A Hercegnő abszolút nagy kedvence az Annoushka ékszerkereskedés Kiki McDonough által tervezett ametiszt fülbevalója. Ha teheti, legtöbbször, ezt a ékszert viseli.
Kate, még a Jigsaw divatcégnél eltöltött idő alatt összebarátkozott a tehetséges Claudia Bradby ékszertervező nővel akivel együtt hódoltak az ékszerek iránti szenvedélyüknek, olyannyira, hogy megszületett egy közös kollekció ötlete. Az ékszerek tervezésénél az eredeti koncepció az volt, hogy anyák és lányaik is egyformán tudják viselni a megálmodott kiegészítőket.
A Merci Maman által készített egyedi tervezésű nyaklánc igazán különleges darab, amely újabban elválaszthatatlan része a hercegnő mindennapi outfitjének. A nyakláncot – amelyen három medál található - a hercegnő húga, Pippa Middleton vásárolta nővére számára. A medálok mindegyike jelképez egy, a hercegnő számára fontos személyt, érzést. Ebből kettő kisfiára vonatkozik -  az egyik medálon a fiú neve szerepel, míg a másik egy kisfiút formálva utal  a trónörökösre – a harmadik medál pedig férjére utal, hiszen a„W” minden bizonnyal Vilmos herceget jelöli. Igazán nagyszerű és figyelmes ajándék a hugicától!
Ha Te is szereted a kifinomult, elegáns és időtálló darabokat, mint Kate Middleton, akkor imádni fogod a Misaki ékszereit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése