2014. február 15., szombat

TOP 5: 2013 legkeresettebb modelljei

A models.com – a világ egyik legolvasottabb online divatmagazinja - minden évben összeállítja az 50 legnépszerűbb topmodell listáját. A listára azok a modellek kerülnek fel, akik az elmúlt egy év során a legtöbb divatbemutatón, címlapon és kampányban szerepeltek. Idén, a mi lányaink közül csupán egy, Axente Vanessa került fel a listára, a 11. helyre. Gratulálunk neki! A SYAM SILVER mai cikkéből megtudhatod, kik lettek az elmúlt év szupermodelljei! 

5. Cara Delevingne
1992. augusztus 22-én született Londonban. Cara csupán 2009 óta modellkedik, de máris hatalmas karriert tudhat magáénak. 2010-ben a Burberry fedezte fel magának, majd 2011-ben szerződést kötöttek vele a tavaszi/nyári, majd később az őszi kampányukhoz is. Cara később olyan nagy divatmagazinokban szerepelt, mint a Vogue, a Numéro, a W, valamint a Wonderland.
Ugyanebben az évben az H&M Authentic kollekciójának, továbbá Dominic Jones ékszereinek reklámarca volt. 2012-ben a Chanel kifutóján láthatta először a nagyközönség, míg 2013-ban az őszi-téli divatheteken már 27 divatházzal (pl.: Burberry, Dolce & Gabbana, Nina Ricci, stb.) dolgozott együtt!
Cara Delevingne szerint a divattal kifejezhetjük önmagunkat a nagyvilágnak. Az Instagram-on megjelent fotói és nyilatkozatai egy mókás, mindig derűs, vagány csaj benyomását keltik, amely kép teljes mértékben összhangban van a hétköznapokban viselt ruháival.. A modell a mindennapokban imád sportosan és lezseren öltözködni. Mindig a kényelmet tartja szem előtt, de egy csipetnyi bohémságot is belecsempész outfitjeibe.
Ha megtetszett Cara Delevigne stílusa, akkor imádni fogod a Guess karkötőjét!

4. Karmen Pedaru
1990. május 15-én született Kehrában (Észtország). 2005-ben fedezték fel Tallinban egy színházi előadáson, nem sokkal később már a Teen Vogue-ban szerepelt, majd 2007-ben Christopher Kane tavaszi kollekciójában lépett először a kifutóra. 2008-ban a New York-i Divathéten már 43 divatháznak dolgozott, köztük olyan tervezőknek, mint Marc Jacobs és Donna Karan. Karrierje azóta is szárnyal, 2008 óta számos kampányban tűnt fel, így például Chloé, Gucci, Missoni, Jill Stuart, Diane von Furstenberg kampányaiban is, továbbá szerepelt többek között a Vogue, a Numéro, a Harper’s Bazaar, az Elle divatmagazinok címlapján is. Karmen Pedaru jellemzően a basic darabokat részesíti előnyben a hétköznapokban. Előszeretettel visel blézert magas sarkúval, vagy szőrős kabátokat, sálakat, fekete csizmával. Outfitjeiben szinte mindig megtalálható a fekete szín.
Megtetszett Karmen Pedaru elegánsan dark-os stílusa? Akkor kedvelni fogod a Coeur de Lion nyakláncát!

3. Liu Wen
2005-ben kezdett el modellkedni a New Silk Road World Model versenyen, melyet sajnálatos módon akkor még nem nyert meg. Nem sokkal később azonban már a kínai FHM címlapján pózolt, és megjelentek a képei a Vogue és a Harper’s Bazaar magazinokban is. 2008-ban már több divatház (pl.: Gucci, Chanel) kifutóján is szerepelt. Milánóban a Trussardi őszi kollekcióját ő zárta, annak ellenére, hogy a divatház általában mellőzi az ázsiai származású modelleket. 2009-ben hatalmas sikereket ért el, számtalan európai lapban jelentek meg a fotói. A Victoria’s Secret is alkalmazta, ami hatalmas előrelépést jelentett karrierjében, hiszen egészen eddig a márka nem foglalkoztatott kelet-ázsiai modelleket. A karrierjét látva nem meglepő, hogy 2010-ben a 2. legelfoglaltabb modellnek számított. 
Liu Wen imádja kombinálni a férfias és nőies elemeket outfitjeiben. Gyakran hord férfi cipőt szoknyával vagy nadrággal és blézerrel. Előszeretettel visel acélbetétes bakancsot, slim nadrággal, basic felsővel és vastag, szexi nyaklánccal.
Kedvet kaptál Liu Wen stílusához? Akkor be kell szerezned a Just Cavalli karkötőjét!

2. Saskia de Brauw
Nagyon korán, 16 évesen kezdődött el a modell karrierje, később azonban inkább a művészet iránt érzett vonzalmat, ezért otthagyta a kifutók világát, hogy Amsterdamban tanulhasson. 29 évesen azonban visszatért és pillanatok alatt a legkeresettebb modellek között találta magát. Saskia dolgozott már a Chanel, Versace, Givenchy, Karl Lagerfeld és a Fendi számára is.
Saskia de Brauw elsősorban a bővebb fazonú, nagyon lezser ruhákat részesíti előnyben. Általában bő nadrágokat és lapos sport- vagy férfi cipőket hord.
Kedveled a kényelmes, lezser ruhákat? A Unique karkötője nagyszerű kiegészítője lesz ruhatáradnak!

1. Joan Smalls
1988-ban született Puerto Ricoban. 2007-ben kezdett el modellkedni, amikor Londonban jelentkezett az Elite Model Management-hez. Joan úgy véli, hogy Riccardo Tisci divattervezőnek köszönheti modellkarrierjét, ugyanis ő alkalmazta először a kifutón. Azóta persze divatbemutatók és reklámkampányok garmada követte egymást (pl.: Oscar de la Renta, Jean Paul Gaultier, Prada, Derek Lam, Jason Wu, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, stb.). 2011-ben Joan nyitotta meg Yves Saint Laurent,  és zárta a Dior valamint Jean Paul Gaultier divatbemutatóit. 
Joan imádja a nőies vonalvezetésű ruhákat, amikben mindig van valami különleges. Legtöbb outfitjében van egy kis plusz, ami azt érdekessé teszi. Előszeretettel visel magas sarkú cipőt és szoknyát.
Ha te is szereted a különleges darabokat, a Guess nyaklánca tetszeni fog!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése