2013. július 24., szerda

A Kékszalag hivatalos időmérője - A Nautica

Nautica. A klasszikus, mégis modern amerikai márka megtestesítője. A Nautica neve összeforrt a hajózással, a vízállósággal és a minőséggel.

Nautica márkát már régóta ismerhetik a hajózás szerelmesei, hiszen a professzionális órákon kívül sok más, a hajózással kapcsolatos hasznos és elegáns kiegészítőt is kínál. A Nautica, egy klasszikus, mégis modern amerikai márka, amely minőséget, és időtálló értéket képvisel, emellett pedig tökéletesen illeszkedik a modern világunk aktív, energikus életviteléhez. Az 1983-ban alapított cég kollekciója a férfi felsőruházat gyártásából nőtte ki magát, és vált egy globális nemzetközi márkává. 

Nautica a nevét a latin “Nauticus” hajóról kapta. Mivel az emberiség egyik legnagyobb vívmánya a Föld felfedezése során az, hogy tengerre szállt, a Nautica logója a kaland, akció és a klasszicizmus szimbóluma. Mostanra a világ több mint hatvannégy országában vásárolhatjuk meg a márkás termékeket. A ruházat kiegészítőjeként a cég a nyolcvanas évek közepétől, karórákat is gyárt, nem kis sikerrel. 

Az órák alkotóit természetesen a vitorlázás és a tenger inspirálta, a készülék funkcióiban egy dinamikus életvitel sokszor használt eszközei jelennek meg, amit a klasszikus amerikai stílus elemeivel és a legfrissebb technikai újdonságokkal ötvöztek. Az órák tokozása nikkelmentes nemesacélból készül, amely természetesen az édes és a sós víznek is ellenáll. A Nautica karórák kivétel nélkül vízállóak.




A 45. Kékszalag vitorlásverseny hivatalos időmérője a NAUTICA. Ha többre vagy kíváncsi a vitorlásversenyről KATT ide. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése