2013. március 20., szerda

Morgan De Toi - a hónap márkája


1968-ban két testvér Jocelyne Bismuth és Odette Barouch alapította a márkát Párizsban. A márka néhány év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert. Hogy mi volt a siker titka?


A Morgan mérnökei az elsők voltak a francia óragyártók közül, akik az elegánsabb, de fiatalos ékszerórák megjelenését tették elérhetővé és főleg ezen a területen értek el sikereket. A Casio, Citizen és Seiko óradömpingje javában tombolt, de ezek külsőre főleg a sportosabb stílusjegyeket hordoztak. Voltak ugyan elszórtan elegánsabb darabok, de az első teljes ékszerjellegű kollekció kétségtelenül a Morgan nevéhez köthető.


A japán szerkezetek jó híre biztosította az alapkeresletet, de a Morgan vezetői átütő sikert szerettek volna elérni. Erre alkalmat biztosított, hogy a piacon viszonylag új díszítő módszert alkalmaztak, ékszereknél használt cirkónia kövekkel díszítették az óratokozást. Az ötlet futótűzként terjedt és sorra jelentek meg a kristálydíszítésű óraköltemények. A Morgan kétségkívül divatot teremtett ezzel technikával. A márka napjainkra az egyik vezető alkalmi óra forgalmazóvá nőtte ki magát. Megbízható óráik évtizedekig kiszolgálják használóikat és kivalló szerkezetüknek köszönhetően az állandó pontos időt mutatják. 
Morgan De Toi – egy ízig-vérig francia divatmárka, a klasszikus párizsi elegancia követe. Ha divatórákról beszélünk sajnos sokszor hajlamosak vagyunk negatív felhangot adni a dolognak, mintha bármilyen szinten is lealacsonyítaná egy óra mibenlétét ez a jelző! És, hogy ezt bebizonyítsuk, íme néhány jellemző, amely valamennyi Morgan De Toi órát jellemez.

  • kiváló ár-érték arány
  • évente megújuló modellek az aktuális divatirányzatnak megfelelően,
  • minőségi anyagok, nemesacél, japán óraszerkezet,
  • több mint 60 év tapasztalat a divat terén,
  • egyedi díszdoboz, különleges szettek,
  • 2 év nemzetközi garancia,
  • stabil szervizháttér.

 

2 megjegyzés: