2012. október 29., hétfő

Stílusos Halloween


Újra itt a borzongás ideje! Nemsokára ismét elérkezik Halloween ünnepe, úgyhogy ne felejtsük el előszedni otthon a töklámpásokat, és feldíszíteni a házat és persze saját magunkat a szellemek méltó fogadtatására! Az elmúlt években, egyre többet lehet hallani erről az ünnepről. Ilyenkor mindenki szorgos készülődésbe kezd, sokan töklámpásokat farigcsálnak, a gyerekek és a fiatalok pedig elkészítik díszes vagy akár ilyesztő jelmezeiket, hogy aztán elinduljanak szokásos esti körútjukra, amelynek során különböző ajándékokat és főleg édességeket gyűjtenek be, cserébe a részmisztő külsejükért.

De mi is tulajdonképpen a Halloween, és honnan ered? A Halloween egy ősi, kelta hagyományokból kialakult ünnep, amelyet elsősorban az angolszász országokban tartanak, bár mára már az egész világot meghódította. A boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepét számos rendezvény, hagyomány, hiedelem kíséri.

Amerikában már szeptember végétől készülődnek a sztárok, tervezgetik jelmezeiket és szellemes kiegészítőiket! Mi is összegyűjtöttünk pár igazán remek kiegészítőt Halloween-re. Hasonlítsunk mi is kísértetiesen a sztárokra, viseljünk feltűnő ékszereket, és máris garantált a hulla jó hangulat.








 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése