2012. szeptember 20., csütörtök

Ice-Watch: PARTY TIME

Mint, ahogyan azt már korábban említettük szeptember 22-én Kecskeméten megrendezésre kerül a SYAM SILVER- Ice-Watch Party.

Gondoltuk nem árt egy kis hangolódás - ha az nem lenne elég, hogy első 500 db belépő mellé Ice-Watch karkötőt adunk ajándékba, valamint mindenki kap egy tombola kupont, amely egyben egy -2000 Ft-os kedvezményre jogosító órakupon is, amit Ice-Watch óra vásárláskor lehet felhasználni - hát íme még egy kis Ice-Watch kedvcsináló...

Az Ice-Watch márkanév 2007–ben egy szempillantás alatt fogalommá vált a nemzetközi óra- és divatvilágban. A szürke hétköznapok csendjét törte meg a merész Belga designer csapat, azzal, hogy a már megszokott óradivatot hátrahagyva, a szivárvány minden színében pompázó órakollekciót dobott a piacra.

A színes kiegészítőkből világszerte 5 darabot adnak el percenként. Az Ice-Watch sikere elsősorban annak köszönhető, hogy felrúgja az órákról alkotott tradicionális képet. Ezek a könnyen viselhető feltűnő karórák hadat üzennek a mindennapi szürkeségnek, ezzel is a külső megjelenésre helyezve a hangsúlyt.

A változás elkezdődött, készen állsz rá? A kollekció tervezésénél a szivárvány összes színét felhasználták a tervezők és a végeredmény önmagáért beszél: az Ice-Watch modellek ára már 14 ezer 990 forinttól kezdődik, így a legújabb divattrend mindenki számára elérhető!

A színes, szilikon és műanyag kombinációjából készült karórák három méretben várják leendő tulajdonosaikat! Vigyázat! Az Ice-Watch egy olyan szenvedély, amely függőséget okoz! A hihetetlen széles választék nem engedi, hogy csak egy Ice-Watch órát birtokolj.

Változás az óraviselés kultúrájában, ez a legfőbb üzenet! A Sili-Stone család minden köves modelljénél Swarowski köveket foglaltak az óra tokozatába a tökéletes hatás elérése érdekében! Kövesd a trendet és merj változtatni, ahogy az Ice-Watch nemzetközi szlogenje is szól: Change You Can!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése