2012. szeptember 30., vasárnap

Az idei őszi-téli szezon kiegészítője


Már a honfoglalás korában is az öltözék gyakori kiegészítője volt a karperec. Lassan pedig minden visszatér, ami valaha divat volt. A karperec egy olyan kiegészítő, ami sosem megy ki a divatból, mindig trendi marad, bármikor bármihez felvehető. A karpereceknek számos fajtája létezik, vannak kövesek, kő nélküliek, nemesfémből de akár bőrből készült ékszerek is, melyek mintázata, formája és díszítése ma már a legszélesebb skálán mozog.

Az ezüstből készült, különböző kövekkel díszített darabokat inkább alkalomra ajánljuk, míg az ezüst, önmagában mintás, illetve a bőrből készült, egyedi SYAM karpereceket akár a hétköznapokon, akár egy party alkalmával is jól lehet kombinálni. Az idei őszi-téli szezon legnagyobb divatja pedig a színes bőr, legyen szó akár cipőről, táskáról vagy a kiegészítőkről.
 


SYAM SILVER 925 ezüstből készült, Swarovski kövekkel díszített karperecek






A karperecbe a londoni metróhálózat van gravírozva
Készültünk nektek egy érdekességgel is, hiszen a Design Hype karperece nem csak egy kiegészítő, hanem egy óriási segítség is a metróval közlekedőknek. Budapesten jelenleg csak három metróvonal van, de néha ennek a három vonalnak is nehéz megjegyezni az állomásait. Londont azonban behálózzák a metróvonalak. Annak érdekében, hogy senki ne tévedjen el és egy pillanat alatt ellenőrizhesse a metróvonalak állomásait, íme egy trendi, ám mégis praktikus kiegészítő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése