2013. szeptember 10., kedd

A három legszebb magyarországi esküvő helyszín

A Nagy Nap! Tökéletes ruha, tökéletes cipő, tökéletes smink, tökéletes ékszer, tökéletes ételek, tökéletes násznép-nyoszolyó-örömanya/apa, a tökéletes nap, oldaladon a Nagy Ő-vel. De vajon milyen a tökéletes helyszín?
Összegyűjtöttük a szerintünk 3 legszebb magyarországi esküvői helyszínt. De nemcsak a helyszínekkel foglalkozunk cikkünkben, hanem a helyszínekhez passzoló ékszerekkel is. Hiszen egész más ruha és ékszer dukál egy polgári esküvőhöz, egy helyszíni esketéshez, egy kápolnához és Magyarország talán legpatinásabb esküvői helyszíneihez.

3, Pannonhalmi Bencés Főapátság
A Pannonhalmi Bencés Főapátság Magyarország egyik kiemelkedő történelmi emlékhelye, egyházi és művészettörténeti központja. Győr-Moson-Sopron megyében, a Pannonhalmai kistérségben, Pannonhalma városban (régi nevén Győrszentmárton) található. A főapátság vonzereje és a környék természeti adottságai miatt a város Magyarország turisztikai térképén az egyik leglátogatottabb célpontnak számít.
Egy ilyen helyszínhez nem lehet akármilyen ékszert viselni, ezért mi a Misaki gyöngyeit ajánljuk a Pannonhalmán házasulandóknak. A rózsaszínes árnyalat fiatalos, a gyöngy mégis klasszikus megjelenést kölcsönöz a menyasszonyoknak.


2, Tihanyi Apátság
A Tihanyi Apátság szintén bencés apátság, amelyet Tihanyban, a Tihanyi-félsziget hegyláncának kelet felé meredeken leszakadó szélén alapított I. András király 1055-ben Szent Ányos és Szűz Mária tiszteletére. Az Apátság talán legnagyobb vonzereje a gyönyörű elhelyezkedése, hiszen az a Balaton fölé emelkedik, a kilátás az Apátság környékéről utánozhatatlan, így nemcsoda, hogy akár már évekkel előbb kell lefoglalni az esküvő időpontját.
Az Apátság gyönyörű, azonban mégsem olyan monumentális, mint a korábban említett Pannonhalmi Főapátság, így egy visszafogottabb ékszert ajánlunk. A Moni's levendulaszínű (a levendula Tihany egyik jelképe) szettje tökéletes választás lehet. 

1, Szent István Bazilika
A Szent István-bazilika vagy Lipótvárosi plébániatemplom római katolikus templom, Magyarország egyik legjelentősebb egyházi épülete, Budapest egyik legnagyobb idegenforgalmi nevezetessége. A Szent István-bazilika Budapest második, Magyarország harmadik legmagasabb épülete a maga 96 méterével. Hossza 87,4 méter, szélessége 55 méter. Mintegy 8 ezer személyt képes befogadni.
Impozáns épülethez, csakis impozáns ruha és ékszer illik. Gondoljunk csak bele.. Egy ekkora épületet nem olyan könnyű beragyogni. A Dyrberg/Kern ékszereivel, azonban biztosan sikerülni fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése