2013. augusztus 26., hétfő

Három vagány őszi ékszertrend

Itt van az ősz! Borús idő, eső, pocsolyák, lehulló falevelek vagy gyönyörű barnás-narancssárgás színek, vénasszonyok nyara, új bor és vadító őszi trendek! Ha Te is az utóbbira szavazol, akkor ezt a cikket Neked írtuk! 
Három szuper őszi ékszer trend az ősz szerelmeseinek!

Katedrális stílus - nemcsak apácáknak!
A vallási szimbólumok (keresztek, szentek ábrázolása), túldíszített aranyozás, bíborosok, papok vagy szerzetesek ruhái adtak ihletet az őszi/téli katedrális stílushoz. Egyes ruhadarabok a visszafogott egyszerűség jegyében idézik a szent nyugalmat, míg mások a túldíszített szimbólumokban jelenítik meg a templomi hangulatot. 
Ha nem vagy utóbbi híve, egy egyszerű szabású vörös ruhával, esetleg egy keresztmedálos nyaklánccal elegáns katedrális stílusra tehetsz szert.
Mi mást is ajánlhatnánk, mint a Dyrberg Kern, Bűnösök és szentek kollekcióját? Légy angyalian ördögi idén ősszel!
Hódító skót kockák
A téli szövetek kedvelt mintája lesz a skót kocka, amely leginkább sötétkék, piros vagy zöld színben fordulhat elő. Egy trendi kockás blézerrel például divatos alap-ruhadarabra tehetsz szert, amit aztán számos ruhadaraboddal viselhetsz. 
A kissé nyers stílusú szövetekhez nagyszerűen illenek a luxus kiegészítők, mint például egy feltűnő geometrikus (azaz kockás) fülbevaló, fémes öv vagy lakkozott csizma.
Ha geometria, akkor nem is kérdés, hogy a Coeur de Lion ékszereire gondolunk. Az extravagáns, színes kiegészítők a skót kockákhoz is szuperül passzolnak. Tudtad, hogy minden egyes Coeur de Lion ékszert kézzel készítenek féldrágakövekből, üvegből, színes Polaris-akrilból és Swarovski-kristályokból. Kockuljunk ősszel! 
Dacolj a szürke idővel - öltözködj színesen!
Ha nem szeretnél a hideg évszak komor hangulatát magadra ölteni, akkor érdemes élénk színekben gondolkodni. Természetesen nem kell túlszárnyalni egy papagájt, de 2-3 kontrasztos, ámde mégis összeillő árnyalattal elbűvölő párosításokat tehetünk. Ilyen például a fukszia-vörös, lila-fukszia, pink-narancs párosítás.
Ha színek, akkor csakis Cruciani. A Cruciani karkötői együtt, magukban, szokatlan párosításokban, külön-külön, de egy halomban is jól mutatnak. Viseld munkába, romantikus randin, szüreten vagy egy klassz csajos buliban - garantáljuk, hogy jó kedvre derülsz tőlük a legkomorabb időben is!

Ha pedig úgy érzed, hogy kezd eluralkodni Rajtad az őszi depresszió... Csak kattints a Syam Silver Facebook oldalára és garantáltan jobb kedvre derülsz a gyönyörű ékszerek és órák láttán! 
Őszre fel! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése