2016. február 22., hétfő

Élő Ékszerek

Manapság egyre többrétű ékszerviselési szokásokat figyelhetünk meg. Az ékszerek trendje is folyamatosan változik és megújul, egyre szélesebb skálán mozognak az alapanyagok, melyekből ékszereket készítenek a tervezők.

Susan McLeary egy nem mindennapi, lenyűgöző kollekciót alkotott. Ötvözte a már jól bevált nemesacél és fém elemeket az élő növényekkel.
Élő nyakék


Az élő ékszereket kaktuszok és különböző pozsgás növények díszítik, melyek nem igényelnek túl sok gondozást, úgymond igénytelen növényekként szerepelnek a köztudatban. Ennek köszönhetően, ékszereinken 2-4 hétig viselhetjük a csodálatos növénykreációt, majd ezután könnyedén eltávolíthatjuk és kiültethetjük a kertbe vagy egy cserépbe, hogy a lakás díszeként pompázzanak tovább.

Élő növénnyel díszített karperec

Az ékszereket komplett szettként is viselhetjük, hiszem készült belőle nyakék, karperec és gyűrű is többféle változatban.

Kaktuszokkal díszített gyűrű
Nem nehéz kitalálni, hogy Susan McLeary eredeti szakmája virágkötő. Az ékszer elkészítésének ötlete, egy felkérés kapcsán született, mely esküvőre készült. Ez a szokatlan, ám mégis ízléses és igazi öko ékszer azért is rendkívüli, hiszen egy esküvő alkalmával remekül harmonizálnak a zöld élő ékszerek a fehér menyasszonyi ruhával, igazán egyedi és stílusos menyasszonyra vall, aki ezeket az ékszereket viseli. Plusz tulajdonság, hogy a növényeket ezután a pár elültetheti kertjében, vagy egy cserépben, ami szimbolizálhatja szerelmüket.

Csodás és eredeti ajándék esküvőre
Sajnos ezek a stílusos és egyedi zöld ékszerek hazánkba még nem jutottak el, bár nem is biztos, hogy lenne rá kereslet. Minden esetre nekünk nagyon tetszik az ötlet és a kivitelezés, érdekességnek és stílustippnek mindenképpen jó és tanulságos volt.


2016 divatszínei stílusos kiegészítőkkel (bering, qudo, brill gyűrű)

Találjatok ti is önmagatokra, fedezzétek fel saját stílusotokat és merjétek felvállalni egyéniségeteket!
Saját stílusodhoz illő órákat és ékszereket széles kínálatban találsz a Syam Silver üzleteiben és a Webshopban.

www.syamsilver.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése