2013. március 27., szerda

Cruciani


 Minden a ruhagyártással kezdődött…

A Cruciani márkát Luca Caprai alapította 1992-ben, azzal a céllal, hogy ezúton közvetítse a saját maga és a családja által vallott értékeket – amelyek nem mások, mint az ELEGANCIA, BÜSZKESÉG, MINŐSÉG és a SZERETET.

A Cruciani alapvetően kötöttáruval, nadrágokkal, ingekkel és krokodilbőrből készült táskákkal foglalkozik. Az alapítóknak az volt az elképzelésük, hogy olyan ruhákat készítsenek, amelyek megfelelnek a piac elvárásainak, miközben szakmailag és minőségileg is a lehető legmagasabb színvonalat képviselik. Így született meg a Cruciani márka amely egyszerre egyedi, különleges, és jellegzetes.





A Cruciani filozófia
A Cruciani megtestesít egy újszerű, friss életfilozófiát; kozmopolita hozzáállást, laza és kreatív eleganciát. Termékei egyszerre fiatalosak, alkalmiak és kifinomultak. Amellett, hogy kellemes viselni őket, magukban hordozzák az örök minőséget. A Cruciani nem szolgáltatja ki magát a divat szeszélyeinek, kizárólag az örök eleganciát tartja szem előtt. A ruházaton kívül a cég kiegészítőket - táskákat, kendőket - és karkötőket is gyár. Ezek közül jelenleg Magyarországon még csak a karkötők vásárolhatók meg.

Cruciani C karkötő
A márka alapelvei mentén került megalkotásra az új Cruciani C karkötő irányvonal, amelynek első kollekciója – Luca Caprai ötlete nyomán – a négylevelű lóhere karkötő volt. Egy kívánság minden négylevelű lóheréért… egy négylevelű lóhere minden kívánságért. A remény, a váratlan öröm és a szerencse szimbóluma. A négylevelű lóhere a világon mindenütt örömteli új eseményekhez kapcsolódik. Mivel nagyon ritka, ezért sok ember szent növényként és kabalaként tekint rá. A négylevelű lóhere egy nagyon eredeti ajándék ötlet, csomagolásán kilenc nyelvre lefordított szerencsehozó mondattal! A négylevelű lóhere karkötőt kifejezetten arra tervezték, hogy a Cruciani-t a fiatal, jól tájékozott és igényes közönség felé kommunikálni lehessen.

A horgolt karkötők az Arnaldo Caprai Gruppo Tessile által gyártott macramé csipkéből készülnek és 100%-ban Olaszországban kerülnek előállításra. A Cruciani négylevelű lóhere karkötő 2011 augusztusában robbant be a köztudatba, amikor is éjjel-nappal végtelen sorok kígyóztak az olaszországi Forte dei Marmi-ban lévő Cruciani üzlet előtt, hogy a vásárlók beszerezhessék a trendi színekben elérhető nyári karkötőket. Ez a „Cruciani karkötő láz” aztán hatalmas iramban söpört végig az egész országon, majd az egész világon.

A termék mostanra nélkülözhetetlen viseletté vált, immáron Magyarországon is. Hiszen ezek a karkötők egyszerre fiatalosak, alkalmiak és kifinomultak, illetve amellett, hogy kellemes viseletet biztosítanak, magukban hordozzák a luxustermékekre és designer darabokra jellemző örök és egyetemes minőséget is.

A Vogue Fashion Night Out rendezvényén a karkötők hivatalosan debütáltak Milánóban is, ahol az áhított karkötő azonnal garantálta a sikert, amelyből kifejezetten a Milánói Divathétre készült egy limitált kiadás. 

A négylevelű lóhere sikerén felbuzdulva a karkötők ma már számtalan színben készülnek és már különböző, egyéb jelentéssel bíró motívumokat is megjelenítenek. Mint például: a feltétel nélküli szeretet, az örök szerelem, a tökéletes szerelem, az egyensúlyt, a szabadságot. 

A Cruciani karkötők igen rövid időn belül „kultstátuszra” tettek szert, a több mint 8.000.000 eladott darabbal. Egy biztos! Nem lehet megunni és egyetlen egy darab egészen biztos nem lesz elég belőle!


forrás: http://www.crucianikarkoto.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése